kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Acil servise taşan kavgada taraflar, birbirlerine pantolon kemerleri ve bıçaklarla saldırdı.

Bileklik kavgasını hastaneye taşıdılar

AA
50 YTL'lik bileklik için iki grubun sokak kavgasında bıçaklar konuştu. 2 tarafın yaralılarının aynı hastaneye getirilmesi kavganın burada da sürmesine yol açtı..
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, "50 YTL'lik bir bileklik yüzünden çıktığı'' öne sürülen bıçaklı kavganın hastaneye taşması sonucu 5 kişi yaralandı. Dün yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Küçükbalıklı Mahallesi'nde yürüyen Şaban T.'yi (22) durduran Yaşar Y., gencin bileğindeki "50 YTL değerinde'' olduğu belirtilen krom işlemeli bilekliği alarak hızla uzaklaştı. Yaşar Y.'nin, olaydan yaklaşık 2 saat sonra bilekliğini geri getirmesine kızan Şaban T., sinirlenerek eliyle bir iş yerinin camını kırdı. Kolundan yaralanıp evine giden Şaban T.'yi kanlar içinde gören ikiz ağabeyleri İbrahim (30) ve Kadir T. (30), yanlarına aldıkları Mehmet Tahir T. (22) ile birlikte Yaşar Y.'yi aramaya çıktı. Gruptakiler, Küçükbalıklı Meydanı'nda Yaşar Y.'nin kardeşi İlhami Y. ile arkadaşları Bilal B. (19) ve soyadı belirlenemeyen Engin adlı gençle karşılaşınca bıçaklı kavga çıktı. Kavgada Bilal B. ve İbrahim T. birbirlerini yaralarken, Mehmet Tahir T. de Bilal B. tarafından bıçaklandı.

ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ
Tarafların, yaralılarının kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde karşılaşmaları üzerine kavga yeniden başladı. Acil servisin önünde başlayan ve tarafların birbirlerini kovalamasıyla acil servis içine taşan, tarafların arkadaşlarının da karıştığı kavgaya, güvenlik güçleri müdahale etmekte zorlandı. Kavga sırasında acil servise gelen diğer hastalar ve hastane personeli müşahede odasına sığındı. Kavga takviye güvenlik güçleri tarafından yatıştırıldı. Olayda 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Yaşar Y., kardeşi İlhami Y. ve Engin adlı kişinin arandığı bildirildi.