kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Marco'ya tahliye yok

Yusuf DALAMAN-Recep AKTEPE / MERKEZ
Antalya'da 13 yaşındaki İngiliz kızı taciz ettiği için tutuklanan Alman genç, medya ordusunun takip ettiği ikinci duruşmada da tahliye edilmedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Marco'ya tahliye yok
Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatil yaparken 13 yaşındaki İngiliz kızı taciz ettiği iddiası ile 11 Nisan'da tutuklanan 17 yaşındaki Alman genci Bernard Marco W., ikinci duruşmada da tahliye edilmedi. İngiliz kız ve ailesinin katılmadığı ve Alman medyasının büyük ilgi gösterdiği davanın duruşması 8 Ağustos'a ertelendi. Alman gencin anne-babası duruşma sonunda üzgün bir şekilde adliyeden sessizce ayrıldı. Türk ve Alman makamlarını günlerdir meşgul eden olayla ilgili ikinci duruşma dün Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanığın yaşının küçük olması nedeniyle 'gizlilik' kararı verilen duruşmaya 13 yaşındaki İngiliz Charlotte M.'nin avukatı Ömer Aycan ve tutuklu genç Bernard Marco W.'nin annesi Martina ve babası Ralf Jahns W., Alman avukat Nikolaus Waltheri ve tercümanın dışında kimse alınmadı.

'RAHAT BIRAKIN'
Duruşmayı takip eden Alman avukat Nikolaus Waltheri, adliye çıkışında yaptığı açıklamada kararın Alman gencin ailesini üzüntüye boğduğunu belirterek, "Marco W. 8 Ağustos'a kadar tutuklu kalacak. Marco ve ailesini rahat bırakın" dedi.
Haberin fotoğrafları