kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaporta ustası Hacı Tokalı, Aziz Gürel’i kendisini ve ailesini tehdit ettiği için öldürdüğünü öne sürdü.

Tehdit edilen tanık katil oldu

Nazan ERDEM / MERKEZ
Cinayete tanık olup, kendisini tehdit eden sanık yakınlarından birini öldüren Hacı Tokalı, müebbet istemiyle yargılanacak..
Adana'da tefecilik yaptığı öne sürülen ve "Faizci Ahmet" olarak tanınan Ahmet Doğan, geçtiğimiz nisan ayında Vefa caddesinde kaportacı Hacı Tokalı'nın (44) evinin bulunduğu sokakta bıçaklanarak öldürüldü. Polis Tokalı ailesinin bilgisine başvurdu. Hacı Tokalı ve aile fertleri Doğan'ı öldüren kişinin aynı mahallede oturan Selahattin Güzel (25) olduğunu söyledi. Bunun üzerine Selahattin Güzel'in kardeşleri Hacı Güzel (19), Aziz Güzel (41) ve arkadaşları Ali Kuren (24) Tokalı'nın evine giderek iddiaya göre, "İfadenizden vazgeçmezseniz hepinizi öldürürüz. Biz PKK'lıyız" diyerek tehdit etti. Cinayetten 2 gün sonra karşılaşan iki taraf arasında tartışma çıktı. Hacı Tokalı silahla rastgele ateş etti. Aziz Güzel olay yerinde ölürken, Hacı Güzel ve Ali Kuren yaralandı.

KENDİNİ SAVUNDU
Tokalı "Selahattin Güzel'in yakınları tanıklık yapmamamız için beni ve ailemi tehdit etti. Olay günü de bana ve yakınlarıma saldırdılar. Kendimi ve yakınlarımı korumak için ateş ettim" dedi. Selahattin Güzel ise cinayetten 15 gün sonra yakalandı.
Haberin fotoğrafları