kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Söz orucundayım'

Osman AYDOĞAN / ANKARA
Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, kamuoyunun sürecin kesintiye uğraması konusundaki her şeyi bilmesi gerektiğini belirterek "Herkes hesabını verir" dedi..
Başarısızlığa uğrayan merkez sağda bütünleşme projesinde, kılıçlar seçimden sonra çekilmeye hazırlanıyor. Suskunluğunu SABAH'a bozan Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, kamuoyunun sürecin kesintiye uğraması konusundaki her şeyi bilmesi gerektiğini belirterek "Herkes hesabını verir" dedi. Mehmet Ağar'ın ismini vermeden DP'yi kendisine muhatap olan kişilerden ibaret görmediğini söyleyen Mumcu, "DP Türkiye'nin dört bir yanında yüzbinlerce gönüllüsü olan bir teşekkül hem emeklerine hem iyi niyetlerine saygım gereği susuyorum. Bu nedenle seçime kadar söz orucu tutuyorum" dedi.

GÖKÇEK'LE GÖRÜŞMEDİM

Mumcu, bütünleşme sürecinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştüğü iddiasını da yalanlarken, şunları söyledi: "Böyle bir görüşme söz konusu değildir. DP ile bütünleşme sürecinde ne dolaylı, ne yüzyüze, ne de telefonla Melih Gökçek ya da bir başkasıyla konuşmadım. Melih Gökçek ile bir görüşmem vardır o da sürecin başlamasından bir ay önce cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgilidir. O da Gökçek'in ısrarıyla olmuştur''