kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Paris'in eski numarasına alınca...

Yeni Haber
Paris Hilton'un eski cep telefon numarasını kullanmaya başlayan üniversite öğrencisi, Hilton'un yeni telefon numarasını güncellemeyen kişi ve kurumlar tarafından partilere ve kulüp açılışlarına çağrılıyor.

California Üniversitesi (UCLA) öğrencisi Shira Barlow, aldığı cep telefonunu aktive ettirdikten sonra kendini davetlere ve partilere çağıranlar nedeniyle telefonu bir türlü susmamasını kullandığı numaranın Hilton'un eski telefon numarası olduğunu öğrenince anlayabildi.
Uzun süre neden yanlış numaraların hep kendini bulduğunu kavrayamayan Barlow, telefonların en çok hafta sonları gece 02:00 ile 04:00 arası geldiğini belirtti.

Telefonunu arayan aksanlı bir erkek sesinin "Hey bebek, nasılsın?" diye sorduğunu, bir kadının "Neden bunu yapıyorsun? Bu çok kaba." dediğini aktaran Barlow, arayanların "Paris" ifadesini de ilk zamanlar takma ad olarak yorumladığını ifade etti.

Bir süre "Paris" ile ünlü yıldız Paris Hilton arasındaki bağlantıyı kuramayan Barlow, en sonunda yanlış aramalardaki gizemi çözdü.

"Sevgililer Günü"nde arkadaşları ile gittiği bir partide, arka cebine koyduğu cep telefonunun tuvalete düşmesi nedeni ile telefon şirketine gittiğini söyleyen Barlow, kendisine alan kodu olan 415 yerine alan kodu 310 olan bir numara verebileceklerini söylediklerini dile getirerek, açıklama karşısında şaşkına döndüğünü belirtti.

"Kimliğinin bir parçası" olarak ifade ettiği telefon numarasının değiştirilmesinden hiç memnun olmayan Barlow, bozulan telefonunun yerine verilen yeni numaranın Hilton'un çok önceleri kullandığı telefon numarasını olduğunu ve telefonunun kullanıma açılması ile mesaj yağmuruna tutulduğunu bildirdi.

Hilton'un doğum günü olan 17 Şubat vesilesi ile çok sayıda tebrik mesajı alan Barlow, bir kadının heyecanla arayarak, "Aman Tanrım! Parti nerede?" diye kendisine sorduğunu açıkladı.

"Basit Hayatlar" yıldızının alkollü halde ve ehliyetsiz araç kullanmaktan hapse atılmasından sonra, parti için arayan insanların bu sefer de teselli için aradığını kaydeden Barlow, birçok kişinin Hilton'u desteklediğini ancak bir hayranın, "Sana oradaki davranışları çok iğrenç, fakat sen dünyaya her şeyi yapabileceğini gösterdin." şeklindeki kısa mesajı anlamlı bulduğunu aktardı.

Yeni telefon numarasına iyice alışan Barlow, Hilton gibi davranarak çok özel partilerin konuk listelerine kendini ve arkadaşlarını yazdırdığını sözlerine ekleyerek "Numaramı yeniden değiştirmek istemiyorum." şeklinde konuştu.