kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Duygu Ulaş, katıldığı sohbet toplantısında, genç şarkıçı Barış Akarsu'nun (yanda) ölümüne çok üzüldüğünü söyledi.

Meclise girip, çocuk haklarını savunacak

GÜNAYDIN
'Okullu' manken Duygu Ulaş, hedefini açıkladı: Siyasal bilimler üzerine eğitim alıyorum ve ileride politikaya atılmak istiyorum. Amacım milletvekili olmak!..
Şebnem Schaeffer ve Tuğba Özay'ın ardından manken Duygu Ulaş da siyasete atılmaya kararlı! Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde düzenlenen sohbete konuk olan Ulaş, "Podyumların işletme mezunu ve yüksek lisans yapan tek mankeniyim" diyerek, siyasal bilimler üzerine doktora yaptığını söyledi.

Her meslekte eğitim şart
"Bir sonraki seçimlerde milletvekilliğine adaylığımı koyacağım" diyen Duygu Ulaş, siyasete dair hedeflerini şöyle açıkladı: "Meclise girip çocukların haklarını savunmak istiyorum. Eğitim ve kimsesiz çocuklar adına çalışmalar yapacağım. Benim için eğitim çok önemli. Hangi mesleği yaparsanız yapın, eğitimin şart olduğuna inanıyorum." Ulaş, önceki gün hayata gözlerini yuman Barış Akarsu'nun ölümüne çok üzüldüğünü de belirterek, "Geçen yaz ben de benzer bir trafik kazası geçirdim. Biraz daha hızlı gitseydik aynı durum benim başıma da gelebilirdi" dedi.