kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum Princess Deluxe Resort & Spa

22.06.2007
Meşhur Akvaryum Koyu'nda yer alan Bodrum Princess Deluxe Resort & Spa,ayrıcalıklı hizmet arayanlar için bire bir.

Tatil yapılabilecek mekanları görmek için tıklayınız


Göltürkbükü'nün masmavi denizine tepeden bakan Bodrum Princess Deluxe Resort & Spa geniş bir ormanlık alan üzerine kurulu.Türkbükü'ne iki kilometre,Bodrum merkeze 22 kilometre, havaalanına ise 45kilometre uzaklıkta.

Akvaryum Koyu'nda yer alan ve konuklarına beş yıldızdan öte hizmet veren otelde her ayrıntıya önem verilmiş. Tüm beklentilerin karşılanmaya çalışıldığı odalarda deluxe standartlarda modern ve sıcak bir mimari tarz hâkim.

Kapasite 436 deluxe standart, 46 deluxe junior süit, 8 deluxe süit ve 11 VIP villa. "Çok ama çok ayrıcalıklı günler geçirmek istiyorum ve bu özel oteli, bu benzersiz koyu yıllarca benimmiş gibi hissetmek istiyorum"
diyorsanız siz ve seçkin dostlarınızın tercihi Princess VIP Villas olacaktır.

Genel özellikler

Princess SPA'da Bali'nin güzellik sırları ve özel masaj teknikleri tamamı uluslararası sertifikalı uzmanlar tarafından uygulanıyor. Thalassoterapi kapsamında sunulan sıcak deniz suyu uygulamalarıyla hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirip bütün bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.Hem iş hem eğlence hem de tatil bir arada olmalı" diyenlerin tercihi Bodrum Princess bölgenin en özel kongre, toplantı ve davet olanaklarını bir araya getiriyor. 1500 kişilik üçe bölünebilen kongre merkezi ve on komite odası mevcut.

Beach Club'ta tempolu müzikler, moda kokteyller, geniş ve son derece rahat güneşlenme ve dinlenme alanları, farklı mönüler ve harika bir servis bulabilirsiniz. Restoranlarda sunulan lezzetler ise gurmelerden aldığı övgüleri hak ediyor. Açık büfe sunan Ana Restoran dışında A la Carte olarak Patio Restoran (İtalyan), Sultan
Sofrası (Türk ve Osmanlı), Seaport Restoran (Deniz ürünleri), Paparazzi Restoran (Akdeniz) hizmetinizde.

Diğer imkânlar

3 açık havuz, 2 kapalı havuz, 3 çocuk havuzu, 1 şok havuzu, villalara özel 11 ayrı havuz. Tenis, areobik, basketbol, masa tenisi,relax pool, fitness, su kayağı, ringo, scuba diving, yelken, sörf, jet ski, paraşüt.