kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çift, sadece otomobilde birlikte poz verdi.

Nişanlısını kuliste dinledi

Mustafa DERYAHAN / MAGAZİN
Michael Bolton, Caz Festivali kapsamında İstanbul'da verdiği konsere Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan seksi nişanlısı Nicollette Sheridan ile birlikte geldi..
ABD'li ünlü şarkıcı Michael Bolton, 14'üncu Uluslararası Caz Festivali kapsamında Türkiye'de bir konser verdi. Bolton'ın Sepetçiler Kasrı'ndaki konserine çok sayıda davetli katıldı. Konseri izleyenler arasında, ünlü şarkıcının "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde "Edie Britt"i canlandıran nişanlısı Nicollette Sheridan da vardı.

Sahnede 'Merhaba' dedi
Umutsuz Ev Kadınları'nın uslanmaz sarışını rolündeki Sheridan, nişanlısının konserini sahnenin arkasında izlemeyi tercih etti. Güzel aktris, basın mensuplarının önce fotoğraf çekmesine aldırmadı. Daha sonra bilinmeyen nedenle koşarak kaçmaya başladı. Tüm dünyada "Edie" adıyla şöhrete kavuşan Sheridan, nişanlısının konserinden sonra da gazetecilere beraber poz vermemek için şarkıcıdan sonra araca bindi. Bolton'un son albümünde iki sevgilinin düet yaptığı, oyunculuktan sonra Sheridan'ın müzik piyasasına da el atacağı kaydedildi. Hayranlarını Türkçe "Merhaba İstanbul" diyerek selamlayan Michael Bolton konserinde, efsanevi şarkıcı Frank Sinatra'nın "New York, New York" ve "Fly Me To The Moon" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
Haberin fotoğrafları