kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fotoğraflarla Barış Akarsu-GALERİ

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Fotoğraflarla Barış Akarsu-GALERİ
Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucunda 5 gün komada kalan Barış Akarsu dün akşam 21.00'da yaşamını yitirdi.

* BARIŞ AKARSU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sanatçı Barış Akarsu'nun öldüğünün açıklanmasının ardından bir grup vatandaş, Torba kavşağında toplanarak, kazanın olduğu yere yaktıkları mum ve karanfilleri bıraktı.

Akarsu'nun cenazesi memleketine götürülmek üzere hastaneden alındı. Cenazenin hastanenin morgundan alınışı sırasında hastane önünde bekleyen sanatçının sevenlerinin yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşandı. Akarsu'nun cenazesi ambulansa güçlükle yerleştirildi.

Bartın'ın Amasra İlçesi Belediye Başkan Ali Yıldırım, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesinin, yarın öğlen defnedileceğini bildirdi.

'TORBA KAVŞAĞI'NA ''BARIŞ'' ADI VERİLSİN'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarkıcı Barış Akarsu'nun kaza geçirdiği Torba Kavşağı'nı bir süre trafiğe kapatan grup, kavşağa ''Barış'' adının verilmesini istedi.

''Bodrum Yurttaş İnisiyatifi'' üyesi bir grup, şarkıcı Akarsu'nun kaza geçirdiği Torba Kavşağı'nda toplandı.

Bodrum Yurttaş İnisiyatifi Sözcüsü Ayhan Karahan, kavşakta daha önce de kazalar yaşandığını belirterek, uyarılarına rağmen yetkililerin gerekli önlemleri almadığını savundu.Karahan, şöyle dedi:

''Bu kavşak artık bir ölüm kavşağıdır. İnsan hayatı konusunda bu duyarsızlığı anlamamızı hiç kimse bizden beklemesin. Göz göre göre gelen ölümler bir kader olamaz. Bu kavşakta yeni ölümlere hayır diyoruz. Akarsu'nun kaza yaptığı Torba Kavşağı'na, 'Barış' adının verilmesini istiyoruz. Bu, hepimizin gönlünde taht kurmuş olan Barış'ın adının yaşamını yitiriği yerde ölümsüzleştirilmesi açısından önemli.''

Gruptan Avukat Ahmet Aksüt de kaza ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

''Bu son acı kaza, bardağı taşıran son damla oldu'' diyen Aksüt, özel hastane ambulanslarının, kaza olacak diye bu kavşağı bekleme noktası olarak kullandıklarını öne sürdü.

EL ELE TUTUŞARAK YOLU ULAŞIMA KAPADILAR

Açıklamaların ardından gruptakiler, el ele tutuşarak, kazanın meydana geldiği Torba-Bodrum kavşağını 7 dakika ulaşıma kapattılar.

Grup üyeleri, sürücüleri yaptıkları protesto hakkında bilgilendirdiler ve protestoya alkışlı destek istediler. Sürücülerden bir bölümü bu istek üzerine araçlarından inerek protestocu gruba alkışlarla destek verdi.Gruptakiler, daha sonra dağıldı.

(AA)