kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İsis Hotel & Spa

22.06.2007
1994'ten bu yana Gümbet'te farklı bir çizgi yaratan İsis Hotel&Spa; yönetim anlayışıyla, sunduğu imkânlar ve kalitesiyle oldukça iddialı.

Tatil yapılabilecek mekanları görmek için tıklayınız

1994 yılından beri kendini sürekli yenileyerek gelişen İsis Hotel, 24 saat her şey dahilsistemiyle misafirlerine maksimum hizmet vermeyi hedefliyor. Geçtiğimiz Tayland'dan getirilen profesyonel bir ekiple hizmet vermeye başlayan İsis Spa; otel müşterilerinin yanı sıra Bodrumluların da tercihleri arasına giren iddialı hizmetler sunuyor.

Spa Center'da gerçekleştirilen Oksijen terapi, LPG, Body Wrap gibi uygulamalarla kışın ağırlığından kurtulabilirsiniz. Otelin spa'sında yetkin eller tarafından yapılacak masajlar ise bedeninizi bir süreliğine alıp sizi ruhunuzla bırakmayı,kısa bir süre sonra da taptaze iade etmeyi amaçlıyor.

Animasyondan servise, ana restorandan odalara kadar otelin her noktasında hissedilen özen ve farklı olma çabası hiç şüphesiz sizi şaşırtacak.

GENEL ÖZELLİKLER

Odalarda balkon, uydu yayını, klima, minibar,kasa, saç kurutma makinesi, telefon, banyo mevcut. Deniz ve bahçe manzaralı odaların yanı sıra club delux odalarında plazma TV de mevcut. Farklı iş alanlarında tüm toplantı,
konferans, seminer ve organizasyonlarınız için İsis Hotel Incentive birimi sizleri ağırlamaya hazır. 40 kişiden 800 kişiye kadar değişebilen oturma düzeniyle üç toplantı salonuna sahip olan otel en son teknolojik sisteme sahip.

Gündüz snackbar günlük mönüleriyle,gözleme saatleri ya da pide servisiyle emrinizde. Akşam ise Nar Kebap, Le Lucente, Le Lucente Suşibar, Fener Balık Restoranı ve de Sendo Çin Restoranı benzersiz lezzetleriyle A la Carte seçenekleriniz arasında.

DİĞER İMKÂNLAR

Misafirlere özel plaj, açık/kapalı yüzme havuzu, özürlüler için oda, sigara içilmeyen oda, doktor, emanet kasa, internet, sağlık kulübü (iki sauna, dört Türk hamamı), bebek bakıcısı, çocuk kulübü, çocuk havuzu,
animasyon, disko, dalgıç okulu, su sporları,banana, jet ski, sörf, jogging, paraşüt,basketbol, voleybol, bilardo, mini futbol,alışveriş merkezi, evcil hayvan kabulü.