kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Makyavelli

'Ölüm tarihimi 14 yıl erteleyin' diye talep etti

ATATÜR, kendi ölüm tarihini de açıklıyor. Bu da 2024 yılı. Hatta Azrail'e dilekçe göndererek, ölüm tarihini 14 yıl erteletmiş. Atatür, Azrail'e "Benim ölüm tarihimin 2010 senesi mayıshaziran ayı olacağı malum olmuştur. Ancak bu hesap yanlıştır ve sakın ola bu yanlışa itibar edip zamansız olarak canımı almaya gelmeyiniz. Çünkü hayatımın bir devresine güzide bir eğitim müessesesinde 14 yılımı geçirmiş bulunmaktayım. Bu yılların yaşanmamış yıllar olduğu neticesine vardığımdan bu günkü yaşımdan 14 yıl tenzili ile ölüm tarihimin 14 yıl öteye kaydırılmasını rica ederim" şeklinde bir dilekçe göndermiş.

OLUMLU YANIT
Bu dilekçeye de Azrail, Canalma komitesi, Tanrı katı, Güneş sistemi adresinden kabul edildiğine dair şöyle bir mesaj geldiğini söylüyor: "Talebiniz incelenmiş, bizzat yerinde incelemede mevcut mekanda mevcut şartlar altında sarf edilen yılların bütün hakiki erkekler için yaşanmamış yıllar olacağı neticesine varılmıştır. Mezkur kulumuzun ölüm tarihinin 2024 olarak tashihine ittifakla karar verilmiştir."

MAKYAVELLİ İLE DOST
Atatür'ün tarikatında uzaylılarla temas, reenkarnasyon inancı da söz konusu. 21. yüzyılda uzaylılarla temasların başlayacağını öne süren Atatür, "Karşılıklı müzakereler başlayacak" diyor. Reankarnasyon inancını da, "Ölüm yoktur tekrar tekrar dünyaya geliş vardır" sözleriyle özetleyen Giray Atatür, 400 yıl önce Floransa'da kendisinin yaşadığını ve Makyavelli ile dost olduğunu iddia ediyor. Yeşil Yol tarikatının lideri Abdurrahman Giray Atatür, ailesindeki erkeklerin yüzde 80'inin Mason olduğunu söylüyor. Hatta amcası 33. dereceye kadar çıkmayı başarmış ünlü masonlardan Edip Zeki Atatür. 1988'de kurulan Yeşiller Partisi'nin de kurucu üyesi olduğunu kaydeden A. Giray Atatür'e göre, Yeşil Yol tarikatının ilk nüvesi orada atılmış.