kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tatile çıkmaya hazır mısınız? GALERİ

22.06.2007
Bodrum'dan romantik tatil ve haftasonu kaçamakları için öneriler...

KEMPİNSKİ HOTEL

Bodrum'un en güzel ve sakin koylarından biriolan Yalıçiftlik'in eşsiz manzarasına sahip Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da ruhunuzu tazeleyip dünyaca ünlü spa merkezinde vücudunuzu şımartabilirsiniz.

Tatil yapılabilecek mekanları görmek için tıklayınız


Bodrum'un hareketli eğlence hayatına 15 dakika uzaklıktakiYalıçiftlik'te bulunan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum;konforuyla dünya çapında üne sahip. Eşsiz deniz manzarasına hâkim bir konumda olan otel havaalanına 30 dakika uzaklıkta.

Kapasite Deniz manzaralı, balkonlu 173 oda ve süit.Genel özellikler Bodrum bölgesinin en büyük havuzlarından birine sahip otelin en önemli özelliklerinden biri de dünyaca ünlü Asya kökenli Six Senses tarafından işletilen spa'sı.

Bu merkezde doğal aromalarla uygulanan terapiler,rahatlamak ve stresten uzaklaşmak için ideal masaj seçenekleri otelin konuklarını ayrıcalıklı hissettiriyor. 5500 m2 alana kurulu olan Six Senses Spa'da Asya'nın büyülü terapi ve masajlarının yanında Türk hamamı keyfi de yaşanıyor. Otelde fitness,su sporları, yürüyüş ve kumsal oyunları gibi aktiviteler için özel alanlar bulunuyor.

Diimkânlar Türkiye'nin ilk ve tek Vietnam restoranı Saigon Club'la oldukça iddialı olan otelin Olives restoranı ise Akdeniz mutfağından seçkin örnekler sunuyor.

Barbarossa Beach & Grill, Bar Blue, Pool Restaurant & Terrace ve işletmesini İstanbul'un ünlü gece kulübü Etıler Şamdan'ın üstlendiği Cliffhanger Gece Kulübü, Kempinski Hotel Barbaros Bay'de unutulmaz anlar yaşanacak diğer mekânlar arasında yer alıyor. Her türlü teknolojik donanıma sahip, 50 kişinin ağırlanabileceği dört konferans salonu ile 300 kişilik balo salonu, Kempinski Hotel Barbaros Bay'in müşterilerine yaz kış sunduğu diğer olanaklar arasında.