kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Britney ve kuzeni Alli 6 Haziran'da Sean ve Jayden'i de yanlarına alarak Hawai'de tatil yaptı. Spears şu sıralar 3 yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albümünün hazırlıklarıyla ilgileniyor.

Tanrı dualarını duydu kızıyla küslüğü son buldu

Britney Spears ile bir süredir görüşmediği annesi arasındaki buzlar eridi. Amerikan US Weekly dergisinin haberine göre anne Lynne Spears, barışmayı "Tanrı dualarımı kabul etti" diyerek kutladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tanrı dualarını duydu kızıyla küslüğü son buldu
Kevin Federline'dan boşandıktan sonra depresyona giren Britney Spears, rehabilitasyon merkezinde gördüğü tedavinin meyvelerini toplamaya başladı. Seksi şarkıcının hızla iyileşmesi herkesten çok, bir süredir küs olduğu annesi Lynne Spears'ı mutlu etti. Britney, çocukları Sean Preston ve Jayden James'in velayetini alan eski eşi Kevin Federline'la görüştüğü için geçtiğimiz aylarda annesine küsmüştü. "Annem Kevin'ın eski sevgilisi Shar Jackson ile dost olup beni sırtımdan bıçakladı" demiş, hatta anneannelerinin çocuklarını görememesi için kanuni yollara bile başvurmuştu. Bu arada yalnızca birkaç kez Britney'nin kuzeni ve asistanı Alli Sims'in arabuluculuğuyla ana-kız bir araya gelmişti ama aradaki buzlar erimemişti.

ANNEM BANA İHANET ETTİ!
'Anneler Günü'nde bile annesini tebrik etmeyen ünlü şarkıcı; aylardır herkese annesinin kendisine ihanet ettiğini söylüyordu. Anne Lynne Spears ise "Kimse sevinmesin, kızımla aram en kısa zamanda düzelecek" demekle yetiniyordu. Ringdeki iki boksörden farksız olan ikili, geçtiğimiz günlerde bir aile dostlarının oğlunun doğum günü partisinde buluştu. Nihayet uzun uzun sohbet eden ana-kız son derece mutluydu. Anne Spears, gün boyunca torunu Jayden ile el ele dolaştı, Britney'le hasret giderdi. Partiye katılan yakın dostlarına ise şu açıklamayı yaptı: "Britney çocuklarım arasında en hassas olanı. Tanrı'nın zamanla her şeyin çaresine bakacağını, dualarımı kabul edeceğini biliyordum. Kızım kötü günleri atlattı. Artık her şey çok daha güzel olacak."
Haberin fotoğrafları