kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İlk kez bu kadar heyecanlandım

İlker GEZİCİ
Önceki akşam yayımlanan 'İbo Show'a çiceği burnunda nişanlılar Bülent Ersoy ile Armağan katıldı. Ersoy'un yaptığı açıklaması ilginçti: Daha önce iki kez evlendim ama hiç bu kadar heyecan yapmamıştım. Armağan'ın ailesi bana sürpriz nişan töreni hazırlamış..
İbrahim Tatlıses'in programı 'İbo Show'a Seda Sayan, Bülent Ersoy ve Ersoy'un 'Popstar Alaturka' yarışmasında tanışıp, geçtiğimiz günlerde nişanladığı aşkı Armağan'la birlikte katıldı.

HEYECANLANDIM!
Mutluluğu ve heyecanı her halinden belli olan Ersoy; nişan gecesini şu sözlerle anlattı: "Armağan Bey'in ailesi beni akşam yemeğine davet etti. Ben de tanışma yemeği olacak düşüncesiyle daveti kabul ettim. Yemek faslından sonra Armağan Bey'in babası elinde yüzük tepsisiyle odaya girince dondum kaldım. Armağan Bey'in bizzat kendisinin almış olduğu yüzükler takılınca çok heyecanlandım." Daha önce iki kez evlendiğini ancak hiçbirinde bu kadar heyecanlanmadığını dile getiren Ersoy; bu olayın tamamen bilgisi dışında olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu dile getirdi: "Daha önceki evliliklerim hep benim çabamla oldu. Ancak burada benim herhangi bir müdahalem olmadığı gibi, bana da tamamen sürpriz oldu."

ÇİĞ KÖFTE YEDİLER!
Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'un gözlerinin içine bakarak şarkı söylediği, bir ara Ersoy'un alnından öptüğü programın reklam arasında, ikili Seda Sayan'la birlikte çiğ köfte ziyafeti çekti.
Haberin fotoğrafları