kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şair Serdar Oğuz, kitabındaki fotoğraflar için Uğur Utku Sezer'in objektifine poz verdi.

Dizi bitti, şiirleri kitaba girdi!

Bülent İnal ile Tuğba Büyüküstün'ün başrolde yer aldığı 'Ihlamurlar Altında' dizisindeki aşk dizeleri 'Aşka İnat Zamanlar' isimli bir şiir kitabına dönüştü..
Geçtiğimiz hafta sona eren uzun soluklu TV dizisi 'Ihlamurlar Altında'nın fragman şiirleri; arşiv niteliğinde bir kitap haline geldi. Serdar Oğuz'un dizelerinin yer aldığı kitapla birlikte, şiir dolu bir DVD de okurlara hediye ediliyor. Ara Kitap tarafından piyasaya sunulan 'Aşka İnat Zamanlar'ın her sayfasında; Serdar Oğuz'un siyah-beyaz fotoğrafları yer alıyor.

ARŞİV HALİNE GELDİ
10 bin adet basılan şiir kitabına, teşekkürlerle dolu bir önsöz yazan Serdar Oğuz 'Ihlamurlar Altında' dizisiyle bütünleşen satırlarının; DVD hediyeli bir kitaba dönüşme sürecini şöyle ifade etti: "Birçok insanın bir müzik videosu gibi izlediği 'Ihlamurlar Altında' fragmanlarının çok sevildiğini biliyordum. Onlar, yıllar sonrasına kalacak bir arşiv haline gelmeliydi. Yazdıklarımın bir hikayesi olduğu için harflerimi de resimlemek istedim. Oyuncuya para vermek yerine de kendim objektif karşısına geçtim."

KELİME BİRİKTİRİYOR
Serdar Oğuz'un fotoğraflarını Uğur Utku Sezer çekti; kıyafetlerini ise İrem Onar hazırladı. Duygu dolu şiirleriyle tanınan Serdar Oğuz, "Bir sonraki kitabım için kelime biriktiriyorum. O güne dek sevgiyle kalın. Anneniz ya da sevgilinize onu sevdiğinizi söylemeyi satın unutmayın" diye okurlarına mesaj gönderdi.
Haberin fotoğrafları