kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ali İpin - Berna Öztürk - İstemi Betil - İsmail YK - Burcu Günay - Bahar Akça - İpek Değer

YK bu kez suçluların belasını verecek!

MUSTAFA KIZIL GÜNAYDIN
'Allah Belanı Versin' adlı şarkısı ile büyük bir popülerite kazanan İsmail YK, oyunculuğa soyundu! Yakında atv ekranlarında yayınlanacak 'Korkusuzlar' adlı dizide bir polis memurunu canlandıracak olan YK, bu kez suçluların belalarını vermeye hazırlanıyor! Ünlü şarkıcı çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
YK bu kez suçluların belasını verecek!
İddialı dizilerin kanalı atv, 4 Temmuz Çarşamba akşamı, Avrupa Yapım imzalı 'Korkusuzlar' adında yepyeni bir diziyi izleyicilerle buluşturacak. Yönetmenliğini Tevfik Şenol'un yaptığı dizide başrolleri 'Allah Belanı Versin' adlı parçasıyla satış rekorları kıran ünlü şarkıcı İsmail YK ile genç sunucu Burcu Günay paylaşıyor. Senaryosunu Osman Dikiciler'in kaleme aldığı dizide, suçlularla mücadele için kurulan özel bir polis biriminin maceraları anlatılıyor. İlk oyunculuk deneyimini yaşayan, aynı zamanda dizinin müziklerini de yapan İsmail YK, hayranlarının karşısına polis memuru İsmail karakteriyle çıkacak. Dizinin beğenileceğinden emin olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı heyecanını şu sözlerle ortaya koyuyor:

HEP HAYAL EDERDİM
"Bugüne kadar çok dizi teklifi aldım ama hiçbirinde oynamayı düşünmedim. Sevebileceğim bir rolle karşılaşmadım. Oysa 'Polis İsmail' karakteri benim 5-6 yaşlarından beri oynamayı hayal ettiğim biri. Hep içinde hem duygusallığı hem de aksiyonu barındıran bir projede yer almak istemiştim. Hayallerim gerçek oldu." Dizinin esas kızı 'Selen'i canlandıran Burcu Günay da ilk kez oyunculuk yapmak için kamera karşısına geçmenini heyecanını yaşıyor. Güzel sunucu, bir süredir dizinin kadrosunda yer alan Ali İpin'den oyunculuk dersleri aldığını söylüyor. Polis biriminin müdürü tiplemesiyle seyirci karşısına çıkacak olan İpin ise, "İlk defa böyle bir karakteri canlandıracağım için çok heyecanlıyım" diyor. Dizide ayrıca İpek Değer, Bahar Akça, Ercü Turan, Eriş Akman, Ali Yaylı ve Mihriban Er de rol alıyor.