kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Moda öğrencisi sigara paketinden kıyafet yaptı

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarladığı kıyafetler, defileyle tanıtıldı. Gecede sigara paketlerinden yapılan elbise dikkat çekti..
Türkiye'de üniversitesi olmadan kurulan ve doğrudan Yükseköğretim Kurulu'na bağlı olarak eğitim-öğretime başlayan ilk vakıf meslek yüksekokulu olan Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, 18 Mayıs 2007'de üniversitesine kavuştu. Artık "İstanbul Aydın Üniversitesi" şemsiyesi altında öğretime devam eden yüksekokulun Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, ikinci mezunlarını verdi. Öğrencilerin mezuniyet projesi için hazırladığı kadın kıyafet tasarımları, önceki gece düzenlenen defileyle tanıtıldı.

ÜNLÜ MANKENLER GİYDİ
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Florya'daki yerleşkesinde yapılan defilenin koreografisini Banu Noyan hazırladı. Aralarında Tuğba Özay, Ece Gürsel, Deniz Pulaş, İlknur Soydaş, Seçkin Piriler gibi ünlü isimlerin bulunduğu mankenler ise bu kez profesyonel modacılar için değil, öğrenciler için podyuma çıktı. Gecede, Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencilerinin kıyafetleri hayli ilgi çekti. Birbirinden iddialı kostümlerin yer aldığı etkinlikte manken Fulya Keskin'in tanıttığı kıyafet ise izleyenler arasında büyük şaşkınlık yarattı. Keskin'in sergilediği sigara paketlerinden yapılmış elbise, bol alkış aldı.
Haberin fotoğrafları