kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Melis ve Kulübesi!..

Geçen pazar yayınladığım okur mektubu, Melis'in "Ölmek, ölümden bir şeyler umarak" büyük bir yankı uyandırdı.. E-mail, telefon ve faks yağdı.. Bu ilgiyi bekliyordum, açıkçası..
Yazanlar arasında Clubee'nin sahibi, Melis'i yaşatan delikanlı Serhat Binici de var. O geceden sonra bir daha görmediği ve haber almadığı Melis'in sağlıklı olduğunu böylece öğrendiği için mutlu..
Ama Davutlar Belediyesi'nden "Tık" yok.. O okur mektubunun asıl muhatabı, Davutlar'ın Demokrat Partili Belediye Başkanı görülüyor ki, bu dokunaklı öyküden duygulanmayan tek kişi.. Umursamadı bile..
Oysa Melis bana yazarken "Başkanın lideri Mehmet Ağar yakın arkadaşınız. Belki yardımınız olur" demişti. Yardımım bu müthiş mektubu yayınlamaktı. Davutlar Başkanı'nı bu mektup bile harekete geçirmiyorsa, daha ne yapayım. Yazıklar olsun.. Ötesini de gelecek yerel seçimde Davutlar halkı düşünsün.
Melis mi?..
Onunla ilgilenen çok çıktı. Gazeteler, televizyonlar sordular. Hatta hayat hikâyesini filme çekmek isteyenler oldu. Yardım edemedim. Çünkü Melis'in adresi, telefonu yok bende.. Ondan da bir daha ses çıkmadı zaten..