kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tuğba Erbil, el yapımı tişörtlerini Mayadrom Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıkardı.... Mehmet Ali Erbil, eşinin yarattığı Tuğbana’ markasına maddi değil manevi destek verdiğini söyledi.

Delikanlı ol! Anadolu erkekleri gibi davran

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Demet Akalın'ın "Alişan'a şerefli bir babanın, şerefli bir kızını arıyoruz" diye konuşması üzerine Alişan'ın bu açıklamaya tepkisizliği, M. Ali Erbil'i kızdırdı: Bir kadın, yanında 5 yıl birlikte olup nişanlandığın kişi için 'şerefsiz' diyebiliyor ve sen onun yanında sessiz kalıyorsun. Böyle delikanlık olmaz!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Delikanlı ol! Anadolu erkekleri gibi davran
Usta şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Sezin'in eski nişanlısı Alişan ve şarkıcı Demet Akalın'ı; kendisi için sarf ettikleri sözler nedeniyle mahkemeye vereceğini söyledi. Akalın ile Erbil arasındaki polemik, ünlü şovmenin bir programda; "Bir Demet tanırım, o da Demet Kutluay" sözüyle başlamıştı. Bu söz üzerine telefonla yayına bağlanan Demet Akalın da, "Mehmet Ali beni çabuk unutmuş. Üçüncü eşi Sedef'le evliyken şimdiki eşi Tuğba'yla ilişkisi vardı. Tuğba'yı Ulus'taki evime kahve içmeye getirmişti" iddiasında bulunmuştu.

RUHEN DAHA ÇOK YORULUYORUM
Demet Akalın, geçtiğimiz hafta da Alişan'la birlikte sunduğu TV şovunda; "Alişan'a bir an önce şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz" diyerek M. Ali Erbil'e gönderme yaptı. Alişan ise bu sözlere karşı sessiz kaldı. Konuyla ilgili hiç konuşmayan Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu GÜNAYDIN'a bozdu.

* Yıllardır televizyon programları ve evlilikleriniz magazin gündeminde. Polemiklerden yorulduğunuz olmuyor mu?
Olmaz olur mu? Dönem dönem sıkılıyorum. Fiziksel olarak yorgunluğun dışında ruhen de çok yoruluyorum. Üzüldüğüm zamanlar oluyor ama beni seven kemikleşmiş bir izleyicim var onlar beni ayakta tutuyor.

* Evliliğin sizi durgunlaştırdığı söyleniyor?
Evlilik kesinlikle ruhen beni çok sakinleştirdi. Hayatıma düzen geldi, çok mutluyum.

SÖZLERİ CEZASIZ KALMAYACAK
* Konuşmaktan çekindiğinizi biliyorum ama son günlerde ortaya çıkan polemikle ilgili açıklama gereği duyarsınız diye düşünüyorum. Demet Akalın ile aranızda başlayan bu söz düellosunun nedeni nedir?
Biz Arto ile katıldığımız bir programda, Hande Yener'in daha önce Demet Akalın'a söylediği bir sözü tekrarladık; 'Bir Demet tanıyoruz o da Demet Kutluay' dedik. Üstelik bu kelime bize ait bir söz değildi. O espriyi gündeme getirdik ve bu söz alıp başını gitti, olaylar farklı bir boyuta ulaştı. Çok terbiyesizce, çok çirkince ve bize yakışmayacak dereceye geldi. Biz ailece yıllardır bu tarz polemiklere girmedik. Kızım nişanlısından örnek bir şekilde ayrıldı, üç aydır kimseye tek bir kelime etmedi. Duruşuyla, konuşmasıyla, tavrıyla bunu gösterdi. Ben de kızımın yanında durmaya çalıştım. Alişan'ın arkasından konuşmamaya özen gösterdik.

* Alişan'a bir kızgınlığınız var sanırım..
Erkeklik, delikanlılık sağda solda konuşmayla olmaz! Bir kadın, senin 5 yıl beraber olduğun ve nişanlandığın birisi için 'Şerefsiz' diyebiliyorsa sen de onun yanında durabiliyorsan; bunu sorgulaması gerekir insanın!

* Okan Karacan'ın kızınız hakkında söylediği sözlerden sonra, sizin Okan Karacan ile samimiyetiniz yüzünden Alişan'ın bu tavır içine girdiği söyleniyor...
Alişan ve Demet Akalın'ı söyledikleri sözlerden ötürü mahkemeye vereceğiz. Avukatlarım, hukuk açısından ne gerekiyorsa yapacak. Çalışmalara başladılar. Yapılanlar cezasız kalmayacak.

ADAM GİBİ SUSMASINI ÖĞRENSİN!
* Alişan'ın ailesiyle aranızdaki anlaşmazlık yüzünden Sezin ve Alişan'ın ayrıldığı söylendi...
Biz Alişan'ın anne ve babasını arayıp, 'Size gelmek istiyoruz. Bu konuyu bir de biz büyükler konuşalım' diyerek uzlaşıcı bir teklif götürdük. Ama onlardan asla böyle bir şey gelmedi.

* Neden erkek tarafına böyle bir teklifle gittiniz? Kızınız ayrılmayı istemiyor muydu?
Öyle bir problemleri vardı. Biz elimizden geldiğince sabırlı davranıp, yeniden bir araya gelmeleri için mücadele ettik. Ama karşı taraftan bunu görmedik. Bundan sonraki gelişmeler artık bizim dışımızda gerçekleşecek.

* Alişan size saygı duymadığını söylemişti!
O kendi aile terbiyesi. Bundan sonra bir tek sussun yeter. Bir erkek gibi dursun! Anadolu erkeğinden söz ediyorsa; Anadolu erkeği gibi davransın. Son dönemlerdeki davranışları hiç öyle değil çünkü. Adam gibi sussun, susmasını bilsin!

* Alişan'ın bir gün sizin için böyle sözler sarf edeceği aklınıza gelir miydi?
Yanındakilerden etkilenmiş olabilir. Ben sadece şu bilinsin istiyorum; Alişan "Babamlar Mehmet Ali bey'i konuşmaya çağırdı" demiş ama böyle bir şey söz konusu değil. Ben uzlaşmak için Tuğba'yla birlikte gittim evlerine. Onlardan böyle bir talep hiç gelmedi.

BU İDDİAYA CEVAP VERMEM
* Demet Akalın'ın iddia ettiği "Mehmet Ali evliyken Tuğba'yla benim evime geldi" sözleri doğru mu?
TUĞBA ERBİL:
Biz 2.5 senedir evliyiz, çocuk sahibiyiz. Böyle gereksiz bir açıklamayı Demet Akalın'a hiç yakıştıramadım. Bu iddiaya cevap vermeyi bile kendime hakaret sayıyorum.

* Yeniden çocuk sahibi olmak istediğiniz söyleniyor...
T.E:
Şu anda böyle bir düşüncemiz yok ama ileride neden olmasın?

* Siz bu konuda ne diyorsunuz?
M.E:
Ali Sadi yorucu bir bebek. 5 dakika kucakta sevemiyoruz. Önce onun büyümesi lazım. Zaten yakında da doğum günü var...

* Nasıl bir yaşgünü partisi yapacaksınız?
M.E:
Shakira'yı getirtiyoruz. Oğlum onu çok seviyor. Paris Hilton hapisten çıkmış aradı; 'Ben de geleceğim' dedi. Altını almış, Ali Sadi'ye takacakmış! (Gülüyor) Şaka yaptığımı sanıyorsun ama doğru bunlar. Oğlum bunlara layık bir çocuk.
T.E.: Benim oğluma Sezen Aksu dualar okudu. Gülben Ergen doğumda bizi yalnız bırakmadı. O yüzden onlar Mehmet Ali'nin saydığı isimlerden daha değerli bizim için.
Haberin fotoğrafları