kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Kazım'a selam..

HAYATININ en güzel yazılarını, iki haftadır Pazar ilavesine yazıyor Kazım Kanat.. Atladıysanız çok şey kaçırdınız.. Girin internete, bulun okuyun..
Yaşam sevinci böylesine mi yazılır.. Yaşamın güzelliği..
"İki ukdem var" demişti geçen hafta Kazım.. Ne garip, benim de iki ukdemdir aynen.. Bir Yavuz Selim küpesi.. Bir de at kuyruğu saç.. Küpeyi takarım da, at kuyruğu geçmiş ola..
Kazım küpeyi takmış. At kuyruğu saç, bir simge.. Kemoterapiden döküldü saçları Kazım'ın.. "Bu saçlar yeniden çıkacak, at kuyruğu yapacak kadar uzayacak. Ben de o zamana kadar yaşayacağım" diye bir meydan okuyuşu var ki hayata..
Hastalandığı günden beri izlerim Kazım'ı.. Başkası olsa, arka arkaya başına gelenlerden sonra, çoktan gitmişti. Kazım moralin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor, bu yazılarında.. "Bitmeden bitmez.. 'Bitti' demezsen bitmez.." Harika bir yaz yaşıyor Kazım.. Her günü bir ömre bedel!..
Yurtsan Atakan da önemli bir yazı yazdı "Amansız hastalık" edebiyatçılarına.. İnsanı ölmeden ölüme mahkum eden ifadelerin, yazıların, ölüm ilanlarının kanser hastası milyonlarca insanı nasıl kötü etkilediğini yazdı, çok haklı olarak.. Yaşıyorsan, umut vardır. Umudunu yitirdin mi, bitersin asıl.. Yazmayın bu lafları. Kullanmayın..
Kazım'ı okuyun dostlar.. Kazım'ı okuyun!.. Okutun.. Hele de yaşarken "Bitti" diyenlere mutlak okutun..