kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Dişi' görünmekten fena halde sıkıldım!

Son günlerin en popüler ismi Aysun Kayacı: İnsanların bana bakmasını seviyorum ama artık hayattan keyif almak ve kariyer yapmak istiyorum..
Rol aldığı Pepsi Max reklamıyla popülerliği artan çiçeği burnunda oyuncu Aysun Kayacı, "Dişi görünme halinden fena halde sıkıldım. Mankenliği bıraktıktan sonra aydınlanma çağı yaşadım. Artık oyunculukta kariyer yapmak istiyorum" dedi.

GÖBEĞİM VAR
Marie Claire dergisinin temmuz sayısına konuşan 27 yaşındaki Aysun Kayacı, hakkında bilinmeyenleri ve hedeflerini anlattı.

* Kilo aldım, insan oldum! Artık en düşük pantolonu, en dar body'yi giymek zorunda olmadığım için çok mutluyum. Beğeniyorum kendimi. Önemli olan oyunculuk; göbeğim değil. Hayatımı güzelliğime ve fiziğime borçluyum ama mükemmel olmak yorar insanı.

*
Mütemadiyen seksi olduğumu inkar etmek, bundan utanmak ve bu yüzden özür dilemekle geçiriyorum zamanımı. Kendimin dişi olma durumumdan feci halde sıkıldım! Artık hayattan keyif alma ve kendini kimseye ispatlamak zorunda hissetmeme dönemim başlıyor.

KARİYER YAPACAĞIM


* 2.5 yıl önce mankenliği bıraktım ve çok rahatladım. Bu süre içinde aydınlanma çağımı yaşadım. Başlangıç noktam ise yıllar süren ilişkimden kopup, oyunculuğa atılmam oldu. Şimdi hayatımda sunuculuk, oyunculuk ve reklam filmi var.

*
İnsanların bana bakmasını seviyorum ama magazinde olmaktan çok fazla haz etmiyorum. 'Ne olursa olsun da televizyonda olayım, gazetenin arka kapağında olayım' demiyorum. Ne sebeple yazıldığım çok önemli.

* Ben bir adamla birlikteysem, elinden tutup çıkmalıyım. Ama bu bir kariyer yanlışı! Namuslu kız maskenizi takarsanız, kimse size dokunamıyor.
Haberin fotoğrafları