kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Güzide Duran

Evlilik tarihi erkene alındı

İlker İnanoğlu ile çıkan söylentiler Moris Kohen'i kızdırdı! Ünlü işadamı Güzide ile nikah tarihini erkene çekti..
Top model Güzide Duran'ın bir yıllık nişanlısı Moris Kohen, Güzi ile İlker İnanoğlu hakkında çıkan haberlere sinirlenip; "Evliliği her zaman konuşuyorduk. Ama bu olaylar beni o kadar sıktı ki, gelecek yıl evlenmeyi düşünüyoruz" dedi.

Artık sıkıldım!
"Güzide kalbi çok güzel bir kız ve kimseyi kırmamaya çalışır. Kendisine selam veren birine yüzünü çevirmez" diyen Moris Kohen, İlker İnanoğlu'yla ilgili söylentiler hakkında da şöyle konuştu: "Ben bir işadamıyım ve gazetelerde bu tarz haberlerle gündeme gelmekten çok sıkıldım. Güzide benim nişanlım. Bizim bu haberlerden etkilendiğimizi düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Ben Güzide'yi herkesten iyi tanıyorum ve her zaman arkasındayım."

Nikah seneye
İşadamı Moris Kohen, nikah masasına oturma tarihiyle ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Evlilik için bizim de konuştuğumuz tarihler vardı ama bu olaylar o kadar çok gündeme geldi ki; Güzide'nin de üzülmesini istemiyorum. Bu yüzden gelecek yıl inşallah evlenmeyi düşünüyoruz." Kohen, ailesi ile nişanlısının arasının gayet iyi olduğunu belirterek, "Babam ve ailem Güzide'yi çok seviyor. Bizim aile hayatımız normal devam ediyor" dedi.
Haberin fotoğrafları