kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
POLİSE 'BİR DAHA YAPMAM' DEDİ... Karakolda annesini şeker yiyerek bekleyen 3 yaşındaki F.G. bir daha hırsızlık yapmayacağını söyledi.

3 yaşında kızın ikinci hırsızlığı

Neşat DİŞKAYA / MERKEZ
Üç yaşındaki kız 10 günde iki kez düğün hırsızlığı yaparken yakalandı..
İzmirli Filiz Meraklı, 1 ay önce Bornova'da gittiği düğünde, içinde kredi kartı, cep telefonu ve parası bulunan çantasını çaldırdı. On gün önce aynı salona düğüne giden Meraklı, içi boş çantasını masaya bırakıp uzaktan izledi. Bir süre sonra çantayı masadan alan 3 yaşındaki F.G. ile yanında bulunan ve ikisi de 10 yaşında olan P.G. ve S.E., salondan çıkarken kapıda yakalandı. 3 çocuk, yaşları küçük olduğu için savcının talimatıyla ailelerine teslim edildi. Olayın ardından geçtiğimiz hafta sonu Çamdibi'nde sokakta yapılan bir nişana katılan Cansu Arslan'ın masanın üzerine bıraktığı çantası çalındı. Arslan davetlilerin yardımıyla aynı üç çocuğu yakaladı. Polise teslim edilen çocuklar yine ailelerine teslim edildi.

ŞEKERLE BEKLEDİ
On gün içinde ikinci kez hırsızlığında yakalanan 3 yaşındaki F.G., karakolda elindeki şekerle annesinin gelip kendisini almasını bekledi. Annesi ve babası ayrı olduğu öğrenilen F.G., polislere bir daha hırsızlık yapmayacağına söz verdi. Polis hırsızlık için düğünlere giden çocukların özellikle düzgün giyindiklerini belirtti.
Haberin fotoğrafları