kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Masaj salonuna fuhuş baskını

Yeni Haber
Beşiktaş'ta daha önce üç kez fuhuş yapıldığı gerekçesiyle basılan güzellik ve masaj salonuna 4'üncü kez baskın yapıldı.

Sivil polislerin müşteri gibi davranarak yaptıkları baskında 5'i kadın 7 kişi gözaltına alındı. 5 kadın bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının tespiti için Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ortaköy Muallim Naci Caddesi'ndeki 41 Numaralı binanın 1. katındaki 'Hülya' adlı masaj salonuna ihbar üzerine operasyon yapıldı. Güzellik ve masaj merkezi adı altında fuhuş yapıldığı iddia edilen iş yerine sivil polisler müşteri gibi girerek içerdekilerle pazarlık yaptı. 80 YTL karşılığında masaj yapan masözler 100 YTL karşılığında fuhuş yapma teklifini kabul etti.

Anlaşmanın sağlanması üzerine suçüstü yapılan mekana dışarıda bekleyen Asayiş Şubesi ve Ahlak Büro Ekipleri tarafından baskın yapıldı. Baskında içerde bulunan 5' kadın 7 kişi gözaltına alındı. İşyeri çalışanları mekan işletmecisi F.G. ile birlikte sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorgularının ardından 4 masöz kadın bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının tespiti için Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne götürüldü.

Baskın yapılan mekan mühürlenirken gözaltına alınanlar hakkında da 'fuhuş yapmak ve yaptırmak' suçlarından işlem yapılacağı bildirildi.

CHA