kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gözaltında eroin krizi

Yeni Haber
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, evinde 500 gram eroinle yakalanan kişinin, gözaltında tutulduğu sırada ''yoksunluk krizi''ne girdiği ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Ataevler Mahallesi'nde oturan Halil B'nin (58) İstanbul'dan eroin getirerek sattığı ihbarını alan güvenlik güçleri, bu kişinin evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 500 gram eroin ele geçirilirken, zanlı Halil B, Ali Bakır adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı. Kocaeli ve İstanbul Emniyet Müdürlükleri tarafından da ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan arandığı belirlenen zanlı, gözaltında tutulduğu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde ''yoksunluk krizi''ne girdi.

Halil B, güvenlik güçleri tarafından kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yeniden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.


İfadesinde, ''eroini İstanbul'dan aldığını, Bursa'da piyasası olmadığı için yeniden İstanbul'da sattığını'' söylediği bildirilen zanlının, 15 yıldır hem içici hem de satıcılık yaptığını kaydettiği öğrenildi. Zanlı Halil B, sorgulamasının ardından ''uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

(AA)