kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Emral Avşar'ın sözlerine Gülben Ergen'in ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Gülben hain, Petek ise henüz çok cahil

Başak ÇOKAN MAGAZİN
Hülya Avşar'ın annesi Emral Hanım, magazin dünyasında bomba etkisi yaratacak şok açıklamalar yaptı: Gülben Ergen, Hülya'ya karşı hep düşmanlık besledi. Petek Dinçöz'ün ise toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini ve görgü kurallarını öğrenmesi lazım!..
Gülben Ergen'in geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar için söylediği "Teşkilat bunlar" sözü; annesi Emral Avşar'ı çok sinirlendirdi. "Kızlarımın hiçbirine laf söyletmem. Eğer bu çete demek oluyorsa, ben çeteyim" diyen Emral Hanım, "Gülben hainin biridir. Yıllardır Hülya'ya karşı içinde hep düşmanlık besledi" sözleriyle kızgınlığını ifade etti.

SEREN'İN SÖZLERİYLE BAŞLADI
Emral Hanım ile Gülben Ergen arasındaki söz düellosunu başlatan süreç; Seren Serengil'in şu yorumuyla start almıştı: "Hülya Avşar, Gülben Ergen'e çok destek oldu. Gülben onun omuzunda az ağlamadı. Ama onun Kaya Bey'in davetlisi olarak Antalya'da sahne alıp, bir de üstüne Feraye ile samimi olması, ikiyüzlülükten başka bir şey değil!" Serengil'in bu açıklamaları, Ergen'i kızdırmış ve ünlü sanatçı tepkisini "Bunların hepsi teşkilat" diyerek göstermişti. Bu gelişmeler yaşanırken hiç konuşmayan Hülya Avşar'ın aksine annesi Emral Hanım, önceki gün açtı ağzını yumdu gözünü.

ONU ASLA AFFETMEYECEĞİM
Avşar Kızı'nın Ayvalık'taki yazlığında dinlenmeye çekilen Emral Avşar, kendisini en çok üzen olayın; Antalya'daki golf turnuvasında, torunu Zehra'nın geri planda bırakılması olduğunu söyledi. Emral Hanım, "Orada Zehra'yla ilgilenilmedi ve torunumun turnuva boyunca, ortada dolanıp durmasını izleyince üzüntüden sabaha kadar uyuyamadım" dedi. Emral Avşar, Gülben Ergen'e kızgınlığını ise şöyle ifade etti: "Gülben orada Feraye ile nispet yapmaya çalıştı. Üstelik bunu benim torunumun yanında yaptılar. Bu yüzden onu asla affetmeyeceğim. Hülya'ya taklit edip buralara kadar geldi ve başarılı da oldu. Ama Gülben'in yıllardır içinde bir düşmanlık, bir hainlik var."
Haberin fotoğrafları