kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Zamane kızları için en önemli şey para!

'Dünyanın en yakışıklı erkeği' unvanlı Tolgahan Sayışman hayranlarını üzecek: Şimdiki kızlara pek güvenim yok. Erkeklere cüzdan gözüyle bakıyorlar ..
İki yıl önce 'Manhunt International' adlı yarışmada 'Dünyanın en yakışıklı erkeği' seçilen oyuncu Tolgahan Sayışman, evliliği düşünmediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşan Sayışman, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlarken, genç kızları üzecek açıklamalar yaptı.

KENDİNE GÜVENMELİ
"Zamane kızlarına pek güvenim yok. Evlenecekleri erkeği cüzdan yerine koyuyorlar. Onlar için para artık her şeyden daha önemli" diyen yakışıklı oyuncu; nasıl bir ilişki yaşamak istediğini de şöyle açıkladı: "Şu anda bir sevgilim yok ama benim için aile kavramı çok önemlidir. Evleneceğim kızın ünlü olmasını asla istememem. İşim gereği çevremde hep güzel kızlar var. Müstakbel eşimin kendine güveni olmalı ki, ilerde sorun yaşamayalım." Tolgahan Sayışman, Önümüzdeki günlerde mankenlik ve oyunculuk çalışmaları için Amerika'ya gideceğini de açıkladı.
Haberin fotoğrafları