kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

''Kiralık katil'' vazgeçti plan ortaya çıktı

Yeni Haber
Avcılar'da, sevgilisiyle kocasını öldürtmek için kiralık katille anlaştığı ileri sürülen kadının planı, katilin öldüreceği kişiyle arkadaş olması üzerine bozuldu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Avcılar'da oturan Filiz Altun, definecilikle uğraşan eşi A. Altun'u öldürmek için erkek arkadaşı Behçet Girgin'le plan yapmaya başladı.

Filiz Altun ile sevgilisi, A. Altun'u öldürtmek için A.K. ile para karşılığı anlaştı. A.K da söz konusu anlaşma üzerine cinayeti işlemek için daha önceden tanıştığı ve arkadaşlık kurduğu A. Altun ile define arama bahanesiyle İstanbul'dan ayrıldı.

A.K, yolculuk sırasında aralarındaki arkadaşlığın gelişmesi üzerine, kadın ve sevgilisinin planını, öldürmekten vazgeçtiği Altun'a anlattı. Bunun üzerine aralarında anlaşan A. Altun ile A.K, İstanbul'a dönerek Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına Filiz Altun ile Behçet Girgin'i şikayet ettiler.

Savcılığın talimatı üzerine çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 hafta takibe aldıkları Filiz Altun ve sevgilisini Avcılar'da gözaltına aldı. Şubedeki işlemlerinin ardından Küçükmeçmece Adliyesine sevk edilen Filiz Altun ile Behçet Girgin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yazarlar