kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sahil güvenlik botu turizm için batırılacak

14.06.2007
Güney Antalya Turizm Altyapı Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediyesince planlanan Üç Adalar Medeniyetler Barışı Anıt Projesi kapsamında, eski bir sahil güvenlik botu Üçadalar mevkisinde batırılacak...
GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras ile Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Ali Kamil Yücel, eskidiği için kullanılmayan bir sahil güvenlik botunun Üçadalar civarında batırılmasına ilişkin bir protokol imzaladılar. Sahil Güvenlik Komutanlığından satın alınan ''Münfesih 120 Sahil Güvenlik Botu'', Üçadalar'da batırılacak.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, projenin turizme ve tanıtıma katkı sağlayacağını belirterek, ''Üçadalar Medeniyetler Barışı Anıt Projesi için ilk batığımızı, Sahil Güvenlik Komutanlığıyla yaptığımız protokolle aldık. Sahil Güvenlik Komutanlığımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Projenin Kemer Bölgesi'nde alternatif turizm olanağı sağlayacağını vurgulayan Üras, ''Proje, dünyanın dikkatini Antalya'ya çekerek ülkemizin tanıtımına eşsiz bir destek vermiş olacak'' diye konuştu.