kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Trabzonspor formasıyla poz veren Akın, Carlos’ubeğenmediğini söyledi.

Trabzonspor için belgesel çekecek

Ünlü yönetmen Fatih Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'u çok başarılı bulduğunu söyledi: Trabzonspor'a 5 yıl veriyorum. Kesinlikle şampiyonluk kupasını alacak! ..
Dünyaca ünlü yönetmen Fatih Akın, taraftarı olduğu Trabzonspor'un belgeselini çekeceğini açıkladı. Cannes Film Festivali'nde 'Yaşamın Kıyısında' adlı film ile 'En İyi Senaryo' ödülünü kazanan Akın, Trabzonspor'u yakından izlediğini söyledi. Akın, turneleri nedeniyle Trabzonspor'la ilgili gelişmeleri çoğu zaman gazetelerden takip edebildiğini belirterek, "Takımıma 5 yıl veriyorum. Kesinlikle şampiyonluk kupasını alacak" dedi.

ALTYAPI ÇOK ÖNEMLI
Trabzonspor ile ilgili ilerde bir çalışma yapmayı da düşündüğünü söyleyen Akın, "Önümüzdeki süreçte Trabzonspor belgeseli yapacağım. Mesela Cannes'da gösterilen en son filmimizin bir sahnesi Trabzonspor Sadri Şener binasında çekilmişti. Ancak o sahneyi çok uzun olduğu için kestik. DVD'de bu sahne gösterilecek" diye konuştu. Trabzonspor'un başarıya ulaşması için altyapıya önem vermesi gerektiğini kaydeden Fatih Akın, şunları vurguladı:

İNANIRSAN YENERSİN
"Takım olarak inanç, sistem ve heves olmalı. Kendine inandığında herkesi yenersin. Bazen yönetmenliği futbola benzetiyorum. Cannes'da ödül alınca da bunu vurgulamaya çalıştım. Öyle görüyorum ben. Kendine inanç, heves, altyapı ve soğukkanlılık hem futbolda hem de sinemada başarının sırrı."
Haberin fotoğrafları