kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can

Yeni albümünü sambayla tanıttı

Özlem AVCI/MAGAZİN
Yeni albümü 'Akşam Sefası'nın tanıtımını Antalya'da yapan Sibel Can, kendisine eşlik eden sambacı kızların popolarına ellemeden duramadı!..
Ünlü şarkıcı Sibel Can, 2 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü 'Akşam Sefası'nın tanıtımını Antalya'daki Sueno Hotels Beach Side'da yaptı. Sahneye söz ve müziği Tarkan'a ait olan 'Çakmak Çakmak' adlı şarkıyı söyleyerek çıkan Can'a sambacılar da eşlik etti. Heyecanı yüzünden okunan güzel şarkıcı, bayan sambacıların popolarına elleyerek, hayranlarını kahkahalara boğdu.

Mütevazı olmak şart
Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Can sözlerine, albümüne parça veren Sezen Aksu, Serdar Ortaç ve Tarkan'a teşekkür ederek başladı. 16. albümünü çıkardığını ve her albümde sesinin biraz daha geliştiğine inandığını belirten Can, genç meslektaşlarına mütevazı olmayı öğrenmelerini öğütledi.

Seda'yı çok seviyorum
Seda Sayan'ın televizyon programında yaptığı 'Sibel şarkı söylesin, Tarkan da ona koçluk yapsın' şeklindeki yorumların kendisine hatırlatılması üzerine Can şunları söyledi: "Seda'yı çok seviyorum. Ailece çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Benim hiç kimseyle bir sorunumu olamaz. Kimse beni kıskanmaz. Beni bu muhabbetlere karıştırmayın lütfen." n
Haberin fotoğrafları