kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Festivale uluslararası salsa dansçımız Burcu Hürtürk ve Victor Lawrence de katılacak.

Salsa sevdalıları İstanbul'da buluşacak

İDİL DEMİREL DIŞ HABERLER
Kıvrak Latin dansı salsaya gönül verenlere müjde! İstanbul, ilk uluslararası salsa festivaline ev sahipliği yapıyor. 1. Turkey Salsa Fest; salsanın dünya çapındaki yıldızlarını ve salsa sevdalılarını İstanbul'da buluşturacak..
Dansa, özellikle de salsaya gönül verenlere sevindirici haber! İstanbul ilk kez uluslararası bir salsa festivaline ev sahipliği yapıyor. Salsa sevdalıları; 1. Turkey Salsa Fest bünyesinde 22-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak partiler, gösteriler ve dans atölyeleriyle biraraya geliyor. Organizasyonu Mundo Latino ve Salsa UK düzenledi. Arena @ Refresh the Venue'nün de destek verdiği organizasyona dünya çapındaki 30 dansçı renk katacak. Yurtdışından yaklaşık 350 salsa sevdalısı da bu organizasyona katılacak. Mundo Latino'nun kurucusu ve eğitmeni Yonca Gülgeç, "Türkiye'nin bir dans ülkesi olarak adının geçebilmesi için bu tarz organizasyonlara ihtiyaç var" diyor.

SALSANIN STARLARI
Festivale; uluslararası salsa dansçımız Burcu Hürtürk ile birlikte Johnny Vasquez, Salsa Dance Squad, Juan Matos&Fogarate Dance Project, Tony Lara, DJ Lubi gibi salsanın dünya çapındaki yıldızları ve DJ'leri katılacak. Detaylı bilgiyi festivalin internet sitesi 'turkeysalsafest.com'dan alabilirsiniz.