kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Güzel şarkıcı yıllar önce de cesur kıyafetleriyle adından söz ettirirdi. Minogue, eski eşi Jason Donovan'ı da vereceği partiye çağırdı.

Kariyerinin 20'nci yılını kutlayacak

Ünlü şarkıcı Kylie Minogue, kariyerinin 20'nci yılını kutluyor. İlk kez 87'de single şarkısı Loco- Motion ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Minogue, kutlama partisine eski aşkları Jason Donovan ile Oliver Martinez'i de davet etti..
Geçtiğimiz yıl göğüs kanserine karşı verdiği mücadele yüzünden zor zamanlar yaşayan Kylie Minogue'a 2007 yaradı. Sağlığına kavuşan ünlü yıldız, iyileşmesinin ardından sahnelere fırtına gibi döndü. Tam 20 yıldır müzik piyasasında zirvede bulunan Minogue, yazın vereceği muhteşem bir partiyle bu başarısını kutlayacak. İlk kez 1987 yılında çıkardığı single albümü Loco-Motion ile adından söz ettiren ünlü yıldız, bu şarkıyla Avustralya müzik listelerinde ilk sıraya oturmuştu.

UÇAK KALDIRDI
Bu başarının ardından gelen 20 yılda da hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayan Minogue, zaman içinde pop müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Londra'da vereceği bir partiyle 20'nci yılını kutlayacak olan güzel yıldız, partisine yakın arkadaşlarını, akrabalarını, hatta eski sevgililerini bile çağırdı. Parti için Avustralya'dan özel olarak büyükannesini getirten Minogue, akrabalarına Soho Oteli'nde yer ayırttı. Partinin verileceğini mekanı sır gibi saklayan güzel şarkıcı, davetliler listesine, kısa süre önce yollarını ayırdığı Fransız aktör sevgilisi Olivier Martinez ve eski eşi Jason Donovan'ı da çağırmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, partisinde aralık ayında çıkartacağı yeni albümünü de tanıtacak. Olivier Martinez Olivier Martinez Olivier Martinez Olivier Martinez Olivier Martinez
Haberin fotoğrafları