kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mutlu ve şanslı bir çocuğum

Atıl Kutoğlu Avusturya'nın Kurier gazetesine konuştu:..
Avusturya'nın en önemli gazetelerinden Kurier, 17 Haziran'da ünlü modacımız Atıl Kutoğlu'yla yapılmış tam sayfa röportaja yer verdi. Ünlü röportör Maria Gurmann'ın; başbakan, bakan ve sanatçıları ağırladığı pazar sohbetine bu kez Kutoğlu katıldı.

HEDEFLER BÜYÜK
'Ben mutlu ve şanslı bir çocuğum' başlıklı yazıda; Kutoğlu'nun Viyana'da geçirdiği pazar günlerinde, evinden atölyesine jogging yaparak gittiğinden söz ediliyor. Kariyerinde, kabiliyeti ve girişimciliğiyle şansını kendisinin yarattığını anlatan Kutoğlu; Bursa'da oturan ailesiyle kışları kayak yaparak, yazları da denize girerek geçirdiği çocukluk günlerinde ne kadar mutlu olduğunun da altını çiziyor. İstanbul Alman Lisesi'ni iyi notlarla bitirerek Avusturya'ya işletme tahsiline geldiği dönemde Viyana Belediye Başkanı Helmut Zilk'le tramvayda karşılaşıp tanıştığını da anlatan Kutoğlu, inançlı bir Müslüman olduğunu da sözlerine ekliyor: "Hemen her gece yatmadan önce dua ederim."

NEW YORK'TA TANINIYOR
Röportajda, Kutoğlu'nun müşterileri arasında Prenses Camilla ve Prenses Francesca von Habsburg, Prenses Ira von Fürstenberg, Lauren Bush, Catherine Zeta-Jones gibi isimlerin bulunduğu ve modacının New York'ta da kendisini kabul ettirdiği vurgulanıyor. Gazete, ünlü modacının markasını global bir life-style devi haline getirmeyi hedeflediğini de yazıyor.
Haberin fotoğrafları