kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Amerika bu kadını arıyor

Yeni Haber
ABD'de bir kaç gün önce kayıplara karışan 9 aylık hamile kadın ülkenin öncelikli haber konusu oldu.

CNN, ABC, FOX TV gibi belli başlı kanalların haber bültenlerinde ilk haber olan kadının yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor.

Amerika, bir hafta önce kaybolan 9 aylık hamile kadını arıyor.
Geçen Cuma günü kaybolan Jessie Davis, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Irak'taki kayıplar, bütçe tartışmaları ve mülteciler ile ilgili yasa tasarısı gibi konuları geride bırakarak haber bültenlerine birinci haber olan kadının yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor. Davis'in kaybolmasından kısa bir süre sonra Ohia eyaletindeki evine yaklasik 60 kilometre uzaklıktaki bir yerde yeni doğmuş bir kız çocuğu bulundu. Bebeğin Davis'in olup olmadığının anlaşılması için DNA testi yapılmasına karar verilirken, bugün de FBI ajanları çocuğun babası Bobby Cutts Jr.'un evini aradı. FBI ajanları evde ne aradıkları ve evden çıkardıkları poşetlerin içinde ne bulunduğu açıklamadı.

Jessie Davis'in annesi Patricia Porter ise CNN televizyonunda Larry Kinge yaptığı açıklamada kızının biri ya da birileri tarafından kaçırıldığını sandığını söyledi. 2 yaşındaki torunu Blake Davis'i evde yalnız bulan ardından 911'i arayarak yetkililerden yardım isteyen Porter, kızının yaşamından endişe ettiğini dile getirdi. Porter, torunu Blake'in kendisine "Anne ağlıyordu. Anne masayı kırdı. Anne battaniyenin içindeydi" dediği aktardı.

Yetkililer ise 2 yaşındaki Blake Davis'in 'Anne battaniyenin içindeydi' derken neyi kastettiğini anlamaya çalışıyor.

Davis'in Cutts Jr. ile evli olmadığı ama 4 yıldır ilişkisi bulunduğu belirtilirken, Blake'in babasının Cutts Jr. olduğu ama anne karnındaki kız bebeğin babası konusunda şüphe duyulduğu kaydedildi. Babanın, eski kız arkadaşının evinin kapı pervazını kırmak ve eve zorla girmek istemesi üzerine 3 yıl gözhapsine mahkum edildiği ve illegal olarak silah bulundurduğu belirtildi. Polis Cutts Jr.'un telefon kayıtlarını inceliyor.

(ANKA)