kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dairelein büyüklüğü 84 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen Bizim Evler'de, restaurant, fitness center, kreş ve site çevresinde hırsız alarmı var.

Bahçeşehir'deki 'Bizim Evler' iki yıl sonra sizin

14.06.2007
Bahçeşehir'de inşası süren Bizim Evler'in metrekare fiyatları bin 420 YTL'den başlıyor. 4 tip daireden oluşacak konutların büyüklükleri 84-210 metrekare arasında değişiyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bahçeşehir'deki 'Bizim Evler' iki yıl sonra sizin
ahçeşehir'de 78 dönüm arazi üzerine inşa edilen Bizim Evler projesi İhlas Holding ve TOKİ ile hasılat paylaşımı ile gerçekleştiriliyor. Metrekare birim fiyatı bin 420 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Bizim Evler 16 katlı 17 blok ve 750 daireden oluşuyor. İki yıl içerisinde tamamlanması planlanan proje kapsamında, yüzde 90'ı üç cepheli olan 4 tip daire bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olan daireler 84 metrekare ile 210 metrekare olarak tasarlandı.

Yüzde 90'ı yeşil alan
Proje kapsamında, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş yolları ile bezenmiş yüzde 90 yeşil alan bulunmakta. Her katta 2 daire, kapalı otopark ve kapalı otoparklardan katlara asansörle erişim özelliği bulunuyor. Ayrıca, kapalı otoparklarda bulunan dairelere özel ardiyeler de mevcut. Dairelerde split klima, ankastre mutfak donanımları bulunurken, tam otomatik jeneratör ve her blokta çift asansör sistemi yer alıyor. Site sakinleri için 24 saat site içi güvenlik ve kameralı kontrol sistemi de var. "Bizim Evler"de güvenli bir yaşam için planlanmış bazı ayrıntılar ise kartlı giriş, site çevresinde hırsız alarmı, yangın için sprinkler de yer almakta. Pek çok sosyal aktiviteye sahip sitede ayrıca fitness center, sauna, kafeterya, restaurant ve kreş'in yanı sıra spor ve eğlence merkezi "Biz Center"da site sakinleriyle buluşacak.
Haberin fotoğrafları