kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Küçük CC, büyük keyif

14.06.2007
Peugeot 207'nin katlanır metal tavanlı CC versiyonu geçtiğimiz hafta ülkemizde satışa sunuldu. Selefinden çok daha şık bir görünüm sunan otomobil, yaşattığı cabrio keyfi sayesinde yazlık mekanların yeni gözdelerinden biri olacak gibi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Coupe-cabrio seçeneklerinde de artışlar olduğu gözleniyor. Üreticiler komplike tavan sistemleriyle donattıkları CC modellerini adeta yaz sezonuna yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu otomobillerden biri de Peugeot aslanını taşıyor.

7 yıl önce yollara çıkan 206 CC'de yer verdiği katlanır metal tavan uygulamasıyla küçük sınıfta bir ilke imza atan Peugeot, rüzgar ve güneşle buluşma görevini devrettiği 207 CC modelinde cabrio keyfini yine uygun sayılabilecek bir fiyat karşılığında sunuyor.

Ülkemize tam kadro giriş yapan 207 CC'nin üç farklı motor seçeneği bulunuyor. 110 HP gücündeki 1.6 litrelik HDi versiyonunda cabrio keyfini düşük bir tüketimle sunan 207 CC, Peugeot'nun BMW ile birlikte geliştirdiği 150 HP gücündeki 1.6 THP motora sahip GT versiyonundaysa performansı ve cabrio keyfini aynı potada eritmeye çalışıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...