kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ağar, Aydın mitinginde efelerin oyalı fesi ve çiftçi kepi ile konuştu.

Mazotu 1 YTL'nin altına indireceğiz'

MERKEZ
GP lideri Cem Uzan'dan sonra DP Genel Başkanı Ağar da çiftçiye vaatte bulunarak mazotun fiyatını 1 YTL'nin altına indirme sözü verdi..
Demokrat Parti'nin (DP) seçim kampanyası çerçevesinde ilk mitingi, DP'nin kurucularından Adnan Menderes'in memleketi Aydın'da gerçekleştirildi. Atatürk Meydanı'ndaki mitingde konuşan DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, iktidara gelmeleri halinde mazot fiyatının 1 YTL'nin altına ineceğini söyledi. Aydın'daki konuşmasında Türkiye'de ezilen çiftçinin ıstırabını yine DP'nin duyduğunu ifade eden Ağar, "Bunlar köylünün partisi diyenler seçim zamanı çiftçi partisi kesilmiş. Durun bakalım. Çiftçinin tanıdığı bir efsane var. O efsanenin adı kırattır" dedi.

TERÖRLE MÜCADELE
Konuşması sık sık "Başbakan Ağar" sloganlarıyla kesilen Ağar, "Pamuğu bitirdiniz, biz de sizi bitireceğiz. Bir eli toprakta, bir eli Allah'ta olan insanların partisi DP, çiftçinin derdine derman olmaya geliyor" diye konuştu. Ağar, AK Parti hükümetinin, "Yunan pamuğu, İsrail portakalı, İtalyan zeytinyağı" demek olduğunu ileri sürdü. Ağar, şöyle devam etti: "Ben birileri gibi kan üzerinden siyaset yapmam. Allah bana terör üzerinden siyaset yaparak oy nasip etmez. Ben milletin çoluğuna çocuğuna bir zarar gelmesin, Aydın'da 149 şehit var 150. gelmesin diye siyaset yapıyorum. Türkiye'nin birlikteliği için, tek bir silah patlamaması için, tek bir şehit cenazesi kalkmaması için, tek bir ananın gözünün yaşının akmaması için Mehmet Ağar sonuna kadar var. Birlik bütünlük içinde, silah çekenin silahla gideceğini bilerek Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz."