kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

En çekici bekar erkekler

Yeni Haber
Sinema dünyasının 37 yaşındaki ''müzmin bekarı'' Matthew McConaughey, genç kızların evlilik düşlerini süsleyen isim oldu.

People dergisi, son sayısını ''En Çekici Bekar Ünlüler'' başlığına ayırdı. Genç kızların gözdesi olan ünlü bekarlar arasında ipi 37 yaşındaki aktör Matthew McConaughey göğüsledi.

En çekici bekar erkekler galerisi için tıklayınız

Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake, Chris Evans gibi genç şöhretlerin ağırlıklı olduğu listede, bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen Brad Pitt, George Clooney ve Orlando Bloom gibi isimlerin yer almadığı görüldü. Listede yer alan ünlüler şöyle sıralandı:

-Matthew McConaughey: Derginin özel sayısının kapağında da yer alan oyuncu, Sarah Jessica Parker ile ''Düş Yakamızdan'', Penelope Cruz ile ''Sahara'' filmlerinde oynadı. Penelope Cruz ile evliliğin kıyısından dönen 37 yaşındaki ''müzmin bekar'', yaşamdaki en büyük desteği de öğretmen olan annesi Kay McConaughey'den alıyor. Anne McConaughey, oğlu için, onun en önemli meziyetinin ''dürüstlüğü'' olduğunu söylüyor. Annesine göre oğlu, bir kişiye zamanını ayırıyorsa gerçekten ayıran, özü, sözü aynı olan bir insan... Aralık ayında 38 yaşına basacak olan oyuncu, 2005 ve 2006 yıllarında da People dergisinin söz konusu listesinde yer almıştı.

EŞCİNSEL KOVBOYUN CAZİBESİ

-Jake Gyllenhaal: En iyi arkadaşı Matthew McConaughey'nin başı çektiği listede ''Brokeback Dağı'' filminde eşcinsel kovboyu canlandıran Jake Gyllenhaal da var. Sinema dünyasının 27 yaşındaki genç oyuncusunun hayatta en sevdiği varlık, oyuncu kızkardeşi Maggie'nin kızı Ramona. Yeğeniyle ilgili, ''O inanılmaz. Onun büyümesini keyifle izliyorum. İzlenmesi harika bir süreç'' yorumunu yapan oyuncu, babalığa da hazır görünüyor.

-Chris Evans: ''Fantastic Four'' serisinin 26 yaşındaki oyuncusu, en güzel randevusunun, bir parkta bankta oturarak 5-6 saat konuştuğu bir kızla olduğunu söylüyor. Oyuncu, konuşmanın ve anlaşmanın, flörtün anahtarı olduğunu düşünüyor.

-Maksim Chmerkovskiy: 27 yaşındaki oyuncu da listede yer edinen isimlerden oldu.

-Ludacris: Şarkıcılık kariyerinde başarılı günler yaşayan 29 yaşındaki oyuncu, çekici bekarlardan...

BOŞANINCA TALİHİ AÇILDI

-Kenny Chesney: ''Aşık olmak için aşık olanlardan değilim'' diyen country şarkıcısı Chesney, birkaç yıl önce sinema dünyasının güzel ''Bridget Jones''u Renee Zellweger ile kısa bir evlilik yaptı. 39 yaşındaki Chesney, yaşadığı 7 aylık bu kısa evliliğe rağmen ümidini kesmediğini, ''Kendimi evli ve çocuklu görebiliyorum. Bazı duvarları yıkmaya yaklaştığımı hissediyorum'' sözleriyle ortaya koyuyor.

-Blake Lewis: ''American Idol'' finalisti Blake Lewis, ''Ben düzinelerce gül alan, serenad yapan türden bir adamım'' diyerek eş adaylarına yeşil ışık yakıyor.

-Justin Timberlake: Listedeki isimler arasında ''en hızlısı'' hiç kuşkusuz 26 yaşındaki şarkıcı Justin Timberlake. Cameron Diaz, Britney Spears gibi ünlülerle ismi anılan Timberlake, kariyerinde de dur durak dinlemiyor. Son olarak ''FutureSex/LoveSounds'' adlı albümüyle fırtına gibi esen Timberlake, genç kızların evlilik hayallerini süslese de buna pek niyeti yokmuş gibi görünüyor.

(AA)