kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:35 Hatırla Sevgili
13:20 İtirazım Var
15:45 Çocuklar Duymasın
17:35 Avrupa Yakası (Tekrar)
19:30 atv Ana Haber Bülteni
20:30 Avrupa Yakası
22:50 İki Yabancı
01:15 Haber-Tartışma
 
01:15 Haber-Tartışma
Ergun Babahan ile Yılmaz Özdil, atv ekranlarında siyaset dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.
Basının iki güçlü kalemi; Ergun Babahan ile Yılmaz Özdil'in birlikte sundukları 'Son Baskı' Türkiye'nin siyasi gündemine farklı bir pencereden bakmaya devam ediyor. 'Son Baskı' ekranda farklı bir tartışma programı arayanlar için alternatif oluyor. İzleyenler gelişen olayların iç yüzünü 'Son Baskı' sayesinde öğreniyor. Programda bu kez, 'partilerin seçim hazırlıkları, seçimlere bağımsız girecek adaylar, Kuzey Irak'la ilgili gelişmeler' var.
atv 01.15
 
20:30 Avrupa Yakası
Aşık İzzet, Makbule için intihara kalkışıyor. Burhan'ın evi 5 yıldızlı tatil köyüne dönüşüyor. Uykusuzluk çeken Sacit, İfo'nun uyku haplarından içince ortalık karışıyor.
Avrupa Yakası yine kahkaha yüklü bir bölümle karşınıza geliyor. Sütçüoğlu Rezidansı uykusuzluğun pençesinde kıvranmaktadır. Ne İfo uyuyabilmektedir, ne de Sacit... Makbule; Sacit'e, İfo'nun uyku ilacından vermeye kalkınca işler karışır. Öte yandan Makbule tatil özlemi içindedir. Burhan, Makbule'ye sempatik gözükmek için kendi evinde 5 yıldızlı bir tatil köyü yaratır.

SEZEN KONSERİ KRİZİ
Tanrıverdi'nin elinde Sezen Aksu konserine iki bilet vardır. Ofiste biletlere talep çok olunca Tanrıverdi bir yarışma düzenlemeye karar verir. İzzet ise Makbule'ye yaptıklarının vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Bu yüzden kendini öldürmeye karar verir. Ancak bu çabalar "başarılı olmayacak", kabak Sertaç ve Tacettin'in başına patlayacaktır. atv 20.30
 
22:50 İki Yabancı
İki Yabancı; aşk, kıskançlık ve hırs dolu 11. bölümüyle karşınıza geliyor. Başrollerinde Keremcem ve Hatice Şendil'in oynadığı dizide bu akşam: Dr. Emre Zeyno'dan hoşlanıyor. Cem'in eski sevgilisi Aslı da pes etmeye niyetli değil. Cem'i tekrar elde etmek için aklına gelen her yolu deniyor. Cem kabul edemese de Zeyno'yu herkesten kıskanıyor. Mahmut Ağa, Asiye Hanım ile barışmak için kimsenin beklemediği bir hamlede bulunuyor. Muhtar ise turist rehberiliği yapmaya başlıyor. atv 22.50