kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gökhan Sezen

'Tarkan'a benzetilmek bana çok gurur veriyor

Esin ÖVET/MAGAZİN
İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Emel Sayın'ın vokalistliğini yapan Gökhan Sezen, 'Yorumsuz' adlı albümüyle beğeni topluyor. Arkasına bir dönem birlikte çalıştığı Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar gibi dev isimlerin desteğini alan 32 yaşındaki şarkıcı, Türk Sanat Müziği'nin Tarkan'ı olarak nitelendiriliyor. İşte genç sanatçıdan yorumlar...
* 'Yorumsuz' albümümde eski Pop şarkılarını Türk Müziği tarzında yorumluyorum. Bu önce yadırgandı. Ama ben geniş kitlelere ulaşmak istiyordum. Bunu da çoğu klasik şarkılardan oluşan bir albümle yapamazdım.
* Türk Sanat Müziği'nin Tarkan'ı olarak anılmak beni çok mutlu ediyor. Tarkan çok takdir ettiğim, keyifle dinlediğim bir sanatçı. Bu benzetme, gençlere yönelik tarzımdan kaynaklanıyor ve bana gurur veriyor.

ERSOY'LA ARAMDA BİR ŞEY YOK
* Özel kanallardaki programlara çıktığım için beni TRT'den kovdular. Emel Sayın, Bülent Ersoy ve Metin Özülkü'nün programına katılmam onlara ters geldi. İkramiye ve maaş kesintisi de yaptılar. Ben de toplam 11 yılımı geçirdiğim TRT'ye dava açtım.
* Bülent Ersoy sanatsal ama aynı zamanda da medyatik bir sanatçı. Esprili de olduğu için herkes aramızda bir şey var sanıyor. Ama ben bana magazinsel açıdan yaklaşılmasından rahatsız oluyorum. Doğru bildiğim yoldan zirveye ulaşmak istiyorum.
Haberin fotoğrafları