kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ahmet Türk'ün yeğeni boğuldu

Yeni Haber
Yaptıkları halı saha maçı sonrası serinlemek için sulama kanalına giren DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün yeğeni Yılmaz Gezici (23) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Beyazevler Mahallesi 103 Sokak'ta meydana geldi. Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yılmaz Gezici ile arakadaşları halı saha maçı yaptıktan sonra serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalında yüzmeye başladı. Arkadaşlarının Gezici'nin sudan çıkmamasını farketmesi sonucu boğulma ihtimaline karşı olay polise bildirildi.

Adana Büşükşehir Belediyesi CANKUR Arama Kurtarma Ekipleri olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen CANKUR ekipleri, suya girerek Yılmaz Gezici'yi aradı. Gezici'nin cesedini bulan CANKUR ekibi, kanaldaki su akıntısı nedeniyle cesedi kıyıya çıkarmakta sorun yaşadı.

Daha sonra çevredeki vatandaşların da desteğiyle Gezici'nin cansız bedeni sudan çıkarıldı. Kıyıdaki sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde gencin öldüğü kesinleşti.

Şanlıurfa doğulmu olduğu öğrenilen Gezici ile birlikte kanala giren arkadaşlarından Serkan Yılmaz, halı saha maçı sonrası suya girdiklerini, Gezici'nin bir daha çıkmadığını söyledi.

Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Fevzi Çakmak Yurdu'nda kaldığı ve özel bir yurtta kalan arkadaşlarını ziyarete geldikten sonra halı sahada maç yaptıkları öğrenilen Yılmaz Gezici'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CHA