kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:35 Hatırla Sevgili
13:00 Gün Ortası
13:20 İtirazım Var
15:45 Çocuklar Duymasın
17:10 Avrupa Yakası
18:50 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Şöhret
22:50 Sinema Aşka İki Hafta
00:30 Sinema
02:15 Ekmek Teknesi
 
20:00 Şöhret
Hakan herkesin gözü önünde Tuğra'yı vuruyor... Sonra da tabancayı kafasına dayıyor... Acaba tetiği çekecek mi?.
Ahu Türkpençe, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz ve Atilla Saray'ın rol aldığı 'Şöhret' nefesleri kesecek bir bölümle ekranda. Hakan, Macide ve Gülşen'in gözlerinin önünde Tuğra'yı vurmuştur. Macide sinir krizleri geçirir. Tuğra'yı apar topar hastaneye kaldırırlar. Kurşunlar çok tehlikeli bölgelere isabet etmiştir. Herkes gergin bir bekleyiş içerisindedir.

MÜBERRA ŞOKTA
Öte yandan Yakup'un ölmediğini gören Müberra şoke olur. Şimdi iyice köşeye sıkışmıştır. Nebahat, Yakup'a yardım etmeye devam eder. Hakan artık dibe vurmuştur. Tam intihar edecekken beklenmedik bir karar alır. Bu karar başta Yeşim olmak üzere, çevresindeki herkesin hayatını etkileyecektir. Müberra için açlık grevi yapan Samet ise öğrendiği acı gerçekler karşısında yıkılacaktır. Tüm bu olaylar yaşanırken Mert'in hayatı da allak bullak olmuştur. Ve bir anda geçmişiyle yüzleşir..
atv 20.30
 
22:50 Sinema Aşka İki Hafta
Hugh Grant ve Sandra Bullock'u biraraya getiren 'Aşka İki Hafta' adlı film bu gece atv ekranlarında.
Romantik komedi denilince ilk akla gelen isimlerden olan Hugh Grant ve Sandra Bullock 'Aşka İki Hafta' adlı romantik komedide biraraya geliyor. 2002 yapımı film keyifli bir gece geçirmek isteyen izleyiciler için iyi bir seçim olacak. Konusuna gelince: Avukatlık bürosu sahibi George Wade çekici kadın avukatları işe alıp, onları sadece yatmak için kullanmaktadır. Ancak ağabeyinin uyarısıyla bu kez Harward mezunu Lucy Kelson'ı işe almak zorunda kalır. Biribirine tamamen zıt ikili arasında bir süre sonra aşk doğar. atv 22.50