kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirketlerden

Türk Telekom'un eğitime desteği sürüyor
2006 yılında başlattığı örnek eğitim projesi "Eğitime Tam Destek" ile iki yılda 200 milyon YTL eğitim yatırımı gerçekleştirmek üzere yola çıkan Türk Telekom bir okulu daha eğitime açtı. Proje kapsamında tamamlanan yedinci okul olan 480 öğrenci kapasiteli Siirt Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri bekliyor. Türkiye'nin en büyük eğitim yatırımlarından birisini gerçekleştiren Türk Telekom "Eğitime Tam Destek" projesinde bir adım daha atarak, Siirt Türk Telekom Fen Lisesi'nin teslim ve açılışını gerçekleştirdi. Türk eğitim sisteminin gerek maddi büyüklüğü gerekse coğrafyaya yayılma bakımından en kapsamlı yatırımlarından biri olan "Eğitime Tam Destek" projesi ile 21 bin öğrenciye eğitim imkanı veren 676 derslikli 35 okulun temelleri Nisan 2006'da atılmıştı.

HDI'dan kapkaç ve gaspa karşı sigorta
HDI Sigorta, özellikle yaz aylarında artan kapkaç ve gasp olaylarının zararlarını asgariye indirmek için oldukça ekonomik bir fiyata yeni bir ürün sundu. 'Ferdi Kaza ve Kapkaç Sigortası' adıyla sunulan bu yeni ürün, 10.000 YTL ile 50.000 YTL arasında değişen üç farklı teminat seçeneği için 75 150 YTL arasında son derece ekonomik prim seçenekleriyle sunuluyor. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların en önemli sıkıntılarından biri olan kapkaç ve gasp tehlikesinin zararlarını asgariye indirecek yeni bir sigorta ürünü olan HDI Sigorta Ferdi Kaza ve Kapkaç Sigortası, ayrıca kapkaç-gasp anında ya da sonrasında gerektiği takdirde Medline Ambulans ve Acil Sağlık Hizmeti de, poliçe kapsamında sunulan bir diğer güvence olarak pakette yer alıyor.

Microsoft Türkiye'nin iletişim ortağı Tribeca
TÜRKİYE bilişim sektörünün lider kurumu Microsoft Türkiye'nin yeni iletişim danışmanlığı ortağı, Tribeca İletişim Danışmanlık oldu. 13 Haziran 2007, İstanbul; Türkiye bilişim sektörünün lider kurumu Microsoft Türkiye, yeni iletişim hizmetleri ortağı olarak, Tribeca İletişim Danışmanlık'ı seçti. 14 yıldır Türkiye'deki PR çalışmalarını Capitol Halkla İlişkiler ile yürüten Microsoft, Tribeca ile çalışmaya 1 Temmuz 2007 tarihinde başlayacak. Bu değişim ile ilgili bilgi veren Microsoft Türkiye Pazarlama ve Ürün Gruplarından Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çağan şunları söyledi: "Bundan sonra, Türkiye'nin Bilişim'le kalkınması yönündeki çabalarımızı yepyeni bir heyecanla Tribeca İletişim Danışmanlık ile birlikte sürdüreceğiz."

Embrio Süper Teklif'i DataProfil'de hayatta
İNTERNET ve mobil platformda öncü, yaratıcı ve sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, ilk projesi SüperTeklif'i DataProfil bünyesinde hayata geçirdi. SüperTeklif ve DataProfil" Türkiye'nin ilk web tabanlı izinli pazarlama platformu" SüperTeklif, üyelerine, gördükleri her reklya da anketten para kazandırırken, DataProfil ise reklreklajansları, halkla ilişkiler şirketleri ve araştırma şirketleri için en doğru hedef kitleyi belirleyerek, mesajlarını doğru kişilere ulaştırmalarını sağlayacak yeni bir pazarlama kanalı olarak faaliyet gösterecek. DataProfil, talep doğrultusunda siyasetin de nabzını da tutarken, SüperTekilf, Embrio çatısı altında faaliyete geçtiği çok kısa süre içerisinde ise üye sayısı 415'bini geçerek önemli bir başarıya şimdiden imza attı.