kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Yeni modele seksi tanıtım!

Volvo'nun yeni modeli C30, Ömer Karacan'ın ortağı olduğu Private Class işbirliği ile 'Sexy Back' isimle partiyle Anjelique'te tanıtıldı. İstanbul'un elitleri seksi partiye hücum etti!.
Bavullarını toplayıp, Güney'e göçme hazırlığında olan İstanbul'un elitleri bu haftayı oldukça yoğun geçirdi. Davet sahipleri, okullar kapanmadan davetlerini tamamlamak istediği için sözleşmiş gibi hepsini bu haftaya sıkıştırdı. Hal böyle olunca da İstanbul'un elitleri bir davetten diğerine koşturmaktan neredeyse helak olacaktı! Bu haftanın en çok konuşulan davetlerinden biri de Volvo'nun yeni modeli C30'un Anjelique'teki tanıtım davetiydi. Medyaevi İletişim ve Ömer Karacan'ın ortak olduğu Private Class işbirliği ile gerçekleşen davet 'Sexy Back' ismini taşıyordu.

DAVETLİLER GECEYE UYGUN GİYİNMİŞTİ

Dekorasyonu, davetiyesi ve mönüsüne kadar en ince detayların düşünüldüğü geceye katılan kadın konuklar, gecenin konseptine uygun olarak sırtı açık elbiseler giymişlerdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren davette, konuklar gönüllerince bir gece geçirdiler. Bu arada öncelikli olarak bekarlara sonra da otomobillerini yoğun hayatlarına ayak uydurabilmek için bir eğlence aracı olarak gören çocuksuz çiftlere pitap eden Volvo C30, epey rağbet göreceğe benziyor.