kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fuhuş otelinde tutuklama!

Yeni Haber
Erzurum'da bir otele yapılan baskında fuhuş yaptırdıkları tespit edilen otel çalışanları tutuklanırken 4 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; Asayış Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonucu Ayazpaşa Mahallesi'ndeki bir otelde I.J, S.A, S.B ve E.G isimli yabancı uyruklu kadınlar, M.S ve G.A isimli şahıslarla otelde müşteri olarak bulunan M.K, F.T, M.B, G.A, O.K.A ve V.V, yakalandı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen otel müşterileri ile yabancı uyruklu kadınlardan S.B ve I.J otelde fuhuş amaçlı bulunduklarını itiraf edince, otel çalışanı ile otel müdürü 'Fuhuşa teşvik aracılık ve yer temin etme' suçundan Cumhuriyet savcılığına sevkedildi. Savcılık ise otel çalışanlarını tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevk etti. Çıkarıldıkları mahkemeçe tutuklanan şahıslar cezaevine gönderilirken, yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bu arada, söz konusu açıklamada; "Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kentimizdeki huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik her türlü suç ve şüpheliler ile yoğun mücadelemiz sürecektir. Saygıdeğer halkımızdan aldığımız destekle, suç odaklarına yönelik operasyonlarımız devam edecektir" denildi.

AA