kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Van'da trafik kazası: 5 ölü

Yeni Haber
Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Sakalar köyünde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü bir kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sakalar köyünden Van'a giden Şevket Çalı yönetimindeki 65 EV 039 plakalı otomobil, ilçe çıkışında karşı yönden gelen Medeni Ş. idaresindeki 27 AD 244 plakalı kamyonla çarpıştı.

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada otomobil sürücüsü Şevket Çalı (32) ile otomobilde bulunan Savaş Çalı (19) Tarkan Sürücü (27) Necmettin Budak (28) ve Hüseyin Yalak (25) olay yerinde hayatını kaybederken Fahrettin Budak yaralandı.
Van Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Budak'ın sağlık durumunun kötü olduğu, kamyon sürücüsü Medeni Ş'nin ise gözaltında tutulduğu bildirildi.

Gürpınar İlçe Sağlık Ocağı'nda cenazelerin ailelere teslim edilmesi sırasında taşkınlık yaşanması üzerine Jandarma güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ocağında gazetecilere açıklama yapan Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, Gürpınar-Van kara yolunda her gün kazaların meydana geldiğini dile getirdi.

Atan, ''Biz gereken tüm yerlere müracaat ettik. Ama hiçbir sonuç alamadık. Bu yolda her gün insanlarımız hayatını kaybediyor. Bugün 5 evladımızı kaybettik. İçimiz yanıyor. Bu Gürpınar'ın kaderi olmamalı.'' şeklinde konuştu.

Bu arada Kazada yaşamanı yitiren Savaş Çalı'nın üniversite sınavlarına hazırlanmak üzere Van'a geldiği öğrenildi.

CHA