kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Orgeneral Büyükanıt 5 kilo verdi

Yeni Haber
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın son dönemde 5 kilo verdiği öğrenildi.

Genelkurmay'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Orgeneral Büyükanıt'ın kilo vermesinde son haftalarda artan terör olaylarında verilen şehitlerden duyduğu üzüntü etkili oldu.

Doğu ve Güneydoğu'dan gelen her şehit haberi sonrası Orgeneral Büyükanıt'ın derin üzüntü duyduğunu belirten kaynaklar, "Komutanımız, şehit düşen askerler için büyük üzüntü duyuyor. Bu dönemde mesaisini de çok arttırdı. Hem yoğun çalışma hem de üzüntü nedeniyle son dönemde yaklaşık 5 kilo zayıfladı" değerlendirmesinde bulundular.

Büyükanıt'ın daha önce zaman zaman aldığı kilolarından şikayet ettiği, vermek için diyet yaptığı ancak her zaman başarılı olamadığını belirten yakın çevresi, son dönemde yaşadığı derin üzüntü ve yoğun çalışma temposu nedeniyle 5 kilo zayıfladığını kaydettiler.

Son günlerde katıldığı tören, toplantı ve cenaze törenlerinde de kilo verdiği açıkça görülen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın şehit cenazelerinden duyduğu derin üzüntü özellikle dün Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazında görüntülere de yansımıştı.

(ANKA)