kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cem Uzan Tatlıses elele

Yeni Haber
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, "Bu seçimde Genç Parti ve ben Türkiye'de temiz ve namuslu insanların da seçim kazanacağını ispat edeceğim" dedi.

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, İstanbul'da aralarında ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu milletvekili adaylarını tanıttığı toplantıyla seçim çalışmalarına başladı.

"TEMİZ VE NAMUSLU İNSANLARIN DA SEÇİM KAZANACAĞINI İSPATLIYACAĞIM"


Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan konuşmasına, "Beklediğimiz zaman geldi. Türkiye'nin AKP'den kurtulma zamanı geldi" sözleriyle başladı. Verdiği sözlerin arkasına ismini, namusunu ve şerefini koyduğunu belirten Uzan, "Başbakan olarak ben bunları yaparım. Benim başbakanlığımda, önce Türk kadını, önce Türk anası, önce Türk milleti" dedi.
Cem Uzan, GP iktidarında, terörle mücadele konusunda içerde ve dışarıda gereken her şeyin yapılacağını ve Türk ordusunun kayıtsız şartsız destekleneceğini ifade ederek, "23 Temmuz sabahı, 'Ne mutlu Türküm' diyen bir Başbakan, 'Önce Türk milleti' diyen bir Başbakan, inşallah benimle gerçek olacak. Bu seçimde Genç Parti ve ben Türkiye'de temiz ve namuslu insanların da seçim kazanacağını ispat edeceğim" diye konuştu.

"OY PATLAMASI OLACAK"

Genç Parti'den İstanbul 3. Bölge birinci sıradan milletvekilline aday olan ses sanatçısı İbrahim Tatlıses de, seçimlerden oy patlaması beklediğini belirterek, Türkiye'nin her yerinde olacaklarını, üç ayrı yerde seçim bürosu açacaklarını söyledi. Seçimin ciddi bir mesele ve irade olduğunu kaydeden Tatlıses, seçim çalışmaları çerçevesinde şarkı-türkü söylemeyeceğini kaydetti. "Şarkı söylerken bu kadar yorulmuyordum" diyen Tatlıses, seçim ortamını ise "değişik, duygusal ve romantik" bir ortam olarak değerlendirdi.

Tatlıses, her şeyin önünde milletin birliği ve beraberliğinin geldiğini, onun dışında hiçbir şey düşünmediğini söyledi. Milletvekili seçilmesi halinde sanat hayatına devam edeceğini dile getiren Tatlıses, "Burada meslek, orada (Meclis) millet için çalışacağız" diye konuştu.
Sık sık "Başbakan Uzan" sloganlarının atıldığı toplantıya, GP'nin tüm milletvekili adayları katıldı.

(ANKA)