kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Armağan Uzun ile Bülent Ersoy, yarışmanın bir bölümünde el ele göz göze dans edince aralarındaki ilişki gün yüzüne çıkmıştı.

Sevgilisine pahalı hediye aldı annesinden fırça yedi!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Bülent Ersoy'un altı aydır birlikte olduğu sevgilisi Armağan Uzun'a aldığı hediyeler yüzünden annesi Necla Hanım'la arası açıldı. Şoför Erkan Ufa'nın ispiyonlaması ile durumu öğrenen Necla Hanım, kızını fırçaladı, ünlü sanatçının ilk işi ise şoförünü kovmak oldu..
Popstar Alaturka yarışmasının ilk dönem yarışmacılarından olan sevgilisi Armağan Uzun'un İzmir'deki evine aldığı plazma TV nedeniyle günlerce konuşulan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bu olay yüzünden annesi Necla Poyraz ile bir süre konuşmamıştı. Diva, bu olayın ardından annesinin gönlünü tam almıştı ki, ikinci kez araları açıldı. Bu kez sebep; Ersoy'un annesinden habersiz sevgilisine aldığı 10 milyarlık Vertu marka cep telefonu ile Beymen'den aldığı 10 adet takım elbiseydi.

ŞOFÖRÜ ANNESİNE ANLATTI
Bu hediyeleri alarak şoförüyle birlikte İzmir'e giden ve sevgilisiyle baş başa bir hafta tatil yapan Ersoy'u İstanbul'da bir sürpriz bekliyordu. Çünkü Bülent Ersoy'un çok güvendiği şoförü Erkan Ufa, Ersoy'un annesi Necla Hanım'a olayları bir bir anlatmıştı... Annesinin olaylardan habersiz olduğunu düşünen Ersoy, Necla Hanım'ın sert çıkışları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kızının bu zamana kadar eski eşi ve sevgililerine para yedirmesinden rahatsız olan Necla Hanım, bu durum üzerine kızına resti çekti! Diva günlerce annesinin gönlünü almaya çalıştı. Ve sonunda annesine bir daha kimseye hediye almayacağı konusunda söz vererek gönlünü almayı başardı...

DİVA İHANETİ AFFETMEDİ
Ancak divanın ilk işi, şoförü Erkan Ufa'yı işten kovmak oldu. Bu olayı kendisine yediremeyen Ufa ise kendinden emin bir tavırla, "Bülent Ersoy bensiz yapamaz. Benden başka kimse onun kahrını çekmez" dedi. Ancak diva, Ufa'nın beklemediği bir tepki verdi: "Bir daha asla benimle çalışamayacak. Ekmek yediği yere ihanet eden bir insanla benim işim olmaz!" Erkan Ufa, şimdilerde Bülent Ersoy ile yeniden biraraya gelmenin hesaplarını yapıyor. Diva ise sevgilisiyle birlikte daha dikkatli görüşerek gözlerden uzak yerler tercih ediyor. Ersoy'un tercih ettiği yerlerden biri, Antalya'daki falcısı Arzu Hanım'ın evi. Bir diğer buluşma mekanı ise, İzmir'de bir aile dostunun evi. Bu arada Ersoy'un Armağan Uzun'un ailesiyle de arasındaki buzları erittiği öğrenildi.